INTERJÚK PROGRAMAJÁNLÓ

A hónap DJ- je: WILLCOX

Vannak akik megtanulnak zenélni, míg másoknak a muzikalitást a Jóisten a DNS-eibe kódolja, hogy fergeteges dallamokkal ajándékozzanak meg bennünket. Vitát nem tűrve állítjuk, hogy Willcox az utóbbi csoportba tartozik, ezért és számos más elég komoly eredményéért is választottuk a hónap lemezlovasává.

Miután kedvencünk 12 évesen megismerkedett az elektronikus zenével és elkezdett saját műveket komponálni, mindenki csodálattal hallgatta a fiatal zeneguru munkáit. Az igazi ámulat azonban csak ezután jött: és bármilyen szép mérföldkő is, nem a Music Killers DJ csapatához történt csatlakozással!

16-18 évesen a világ legnagyobb lemezlovasai, kiadói és producerei már kapkodtak a fiatal tehetség munkái után és előszeretettel játszották is azokat, a világ bármely pontján. Már ekkor elmondhatta magáról, hogy kemény munkája, kitartása és persze tehetsége számos világsikerrel jutalmazta. Emellett olyan klubokban ismerhettük meg rezidensként, mint Siófok ékköve a Palace, vagy az Up the Club.

Megannyi hazai és külföldi fellépés, számos igen jól sikerült mix és saját zenemű után mégis úgy érezte, hogy szüksége van valami újra. Ekkor született meg új alteregója: Willcox. Az igazi áttörés el is jött 2015-ben, amikor megszületett a legendás “Fedde  Le Grand – Put Your Hands Up 4 Detroit remix”, mely megrengette a Földet!

A szám eredeti célja az volt, hogy kissé leporoljon egy számára kedves és népszerű muzsikát, hogy aztán a közönséget egy ismerős, mégis merőben új számmal szórakoztathassa. Egy fellépés után született pár óra zeneírás után a dal, melyet Willcox gyorsan fel is töltött zenemegosztó csatornájára. Nem is gondolta volna, hogy pár nap után több tízezer megtekintésre ébred majd! A fantasztikus sikerutat törő mixre hamar felfigyeltek olyan külföldi és hazai sztár DJ-k, mint például: Bob Sinclar, Don Diablo, Henry Fong, Oliver Heldens, MAKJ, Merk & Kremont, Stereo Palma, Newik vagy Antonyo. A sikervonat pedig azóta is gőzerővel száguld meg-megállva szebbnél szebb állomásokon.

Szettjeivel azóta a legnagyobb elektronikus zenei fesztiválokon szórakoztatott tízezreket, nem csak a hazai Balaton Soundon és a SZIGET-en, ugyanis a már említett “Put Your Hands Up 4 Detroit” mixe felrázta a Tomorrowland nagyszínpadán a közel 400.000 fős közönséget Don Diablo tolmácsolásában. Szerepelt televíziós műsorokban, a magyar Shazamon az “In my head” című dala a TOP100 legkeresettebb magyar szám közt szerepel és stúdiójában nem csak saját zenei munkáját műveli, hanem mások produkcióinak sikeréhez is hozzájárul. Olyan DJ-világot képzel el Magyarországon, ahol a tehetségek örülnek egymás sikereinek és támogatják egymást az előrejutásban, hogy a bennük élő zene iránti szeretet minél többekhez eljuthasson.

Hozzászólás írása