Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Hungarian Mecca Gym-  A fitness gépek innovációs úttörője

Screen Shot 2019-02-25 at 11.20.53

Kathi Bélát kérdeztük, mit is takar az úttörő jelző a Mecca Gym kapcsán.

K.B.: Alapvetőleg ez a fitness géppark legmodernebb és legszakmaibb összeállítását jelenti. Kezdeti célunk volt a mindenki számára jól használható és legsokoldalúbb géppark összeállítása, ami azt jelentette, hogy nem egy gépcsaláddal dolgoztunk hanem minden gépgyártó legjobb gépeit válogattuk össze, amit nagyon sok éves szakmai elemzés és rengeteg amerikai terem feltérképezése előzött meg. Megnyitásunk után a hozzáértő sportolók és edzők örömmel konstatálták, hogy a célt elértük és egy hatalmas dimenzió javulást mutattunk az eddigi hazai edzőterem piac gépparkjaihoz viszonyítva ezzel ösztönözve a többi edzőterem fejlődését is, kicsit úgy érzem munkásságunk révén a magyar társadalom nagy részének tettük élvezhetőbbé, népszerűbbé a fitness termi sportolást. Személyesen nekem kicsit célom is, hogy pozitív részese legyek a társadalom fejlődésének, a cél az egyre több mozgó, depressziómentes hobbisportoló boldog ember. Egyre fokozódik a tömegbázisunk, mára a legnépszerűbb tömegsport lettünk. Ez egy nagyszerű dolog, hogy a kocsmák és discók, otthon lustálkodás helyett egyre többen jönnek sportolni, egyre többen táplálkoznak egészségesen.

A Mecca Gym jövőbeni célja némi arculatváltás a tömegek felé, motivációnk terem szinten is a sokoldalú sportolás és tömegbázis fokozás. A jövőben bővülni fogunk, amivel újabb csoportos órákat és funkcionális edzés szimpatizánsokat akarunk bevonzani, természetesen a törzs vendég gárdánk maximális megtartása mellett.

Milyen a vendégkörötök összetétele?

K.B.: Nagyon sokoldalú, doktornőtől kezdve, tanár úrig, 15 évestől 70 éves korig vannak bérleteseink. 95%-ban hobbisportolók edzenek nálunk egyszerű célokkal, mint például kicsit formásabb, izmosabb, egészségesebb test, de sokan konkrét cél nélkül csupán a mozgás öröméért járnak hozzánk. Bajnokok is megfordulnak nálunk, akik a legnagyobb világversenyekre tudnak felkészülni a korszerű gépparkkal. Nekik a szakmaiság döntő fontosságú. Hazánk legeredményesebb bikini profija a párom, Salamon Dia is fel-fel bukkan itt. Szerintem érdekes lehet az olvasók számára is, hogy például ő milyen edzéssel formálta a popsiját a Las Vegas-i Mr. Olympiára, ami a testépítő-fitness sport legnagyobb eseménye, és tavaly csupán 4 európai profi tudott kvalifikálni rá.

Salamon Dia- lábhajlító, popsi edzés:

  1.       egy lábas lábhajlító 4* 15-15 ismétlés összetett sorozatban ülő lábhajlító 4*15
  2.       fekvő lábhajlító 3*20 (koncentrált, lassabb kivitelezés)
  3.       csípőfeszítés keretben 5*20 (imádom gyakorlat)
  4.       combtávolítás 4*40
  5.       Beauty builder popsi gép 3*15-15 ismétlés

Nem más, mint Kiss Jenő is minden nap itt edzi magát a profi versenyire, ami azért is nagy dolog nekem, mert a serdülőkori legnagyobb példaképem volt és istenként tekintettem rá.:) Nagyszerű érzés naponta találkozni vele és látni, hogy példaképed mennyire alázatos és szerény sportoló.

Talán Jenő szavai mutatják be legjobban termünket.:

„A sport egyik fő tanítása a tisztességes harc.  Itt a legkeményebb csatákat önmagaddal vívod meg, nap mint nap! Aki saját magával nem tud tisztességgel küzdeni, attól mit várjon az ember? Szeresd magad annyira, hogy karbantartod a tested, szervezeted! Ehhez a Mecca Gym minden segítséget megad!” (Kiss Jenő)

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..