GASZTRO

Ízig-vérig egészséges!

Megtaláltuk a Parlamenttől egy kellemes sétányira az ország első ízig-vérig BIO ételműhelyét, ahol valóban minden alapanyag bio. Ebben a falatnyi kis mennyországban valóban fő az egészség!

A vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban dús, tápláló ételeket hátterében pedig speciális főzési technológia áll, mely mellett a zöldségek és a gyümölcsök roppant keveset veszítenek tápértékükből, így varázsolva minden falatot igazi kinccsé. Ehhez a zöldségeket zárt rendszerű sütőben picit elősütik, ezzel kérget képezve, mely bent tartja az értékes anyagokat a zöldség belsejében a levesbe kerülés előtt. A gyümölcsök pedig minden konyhai trükk nélkül kerülnek a levesekbe, a nyers ételkészítés szabályai szerint, teljességében megtartva értékeiket.

Amellett, hogy a bio, vegetáriánus és vegán étrendbe illő isteni falatokat tudhatunk magunkénak a Bio de Vegaban, arra is odafigyelnek a szakácsok, hogy kedvezzenek minden fogással a glutén- és tejmentes diétára fogott vendégeknek. Valljuk be, nem árt száműzni az allergéneket az életünkből, hisz bizony azok vagyunk, amit megeszünk!

Pontosan ezért készül minden finomság a levesektől a desszertekig vegyszermentes, helyi termelők és készítők által gondosan előállított alapanyagokból. Így születhet egy tökéletes szendvics, egy fenséges Bio de Vega zöldség erőmű leves, egy vega fasírt vagy egy palacsinta az egészség jegyében. A gyorsételekről sem kell lemondanod végre, mert itt egy hamburger is lehet az utolsó morzsáig tökéletesen bio!

 

Ha pedig egy frissítő bio háziszörpre, egy egészséges kólára (!), bio borra vagy egy jó kis kézműves sörre vágysz, akkor itt ezek bármelyikével leöblítheted mennyei lakomád, hogy 100%-ban az egészséged oltárán áldozzál!

Ha úgy érzed, eljött az ideje, hogy belekóstolj az élvezetekbe az egészség jegyében, akkor irány a Bio de Vega!

Cím: 1054 Budapest, Báthory utca 3.
Weboldal: www.biodevega.hu
Facebook: www.facebook.com/biodevega

Hozzászólás írása