Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
36200330_916389231882044_8206443301511888896_n-810x486

A TIXA csapata 2014-es alakulása óta folyamatosan azon dolgozik, hogy vásárlóik kényelmesen és gyorsan juthassanak hozzá a szeretett előadások jegyeihez. Nem csak könnyen elérhető, egyszerűen kezelhető és felhasználóbarát weboldallal, de heti- és havi programajánlókkal, érdekességekkel, barátságos és segítőkész ügyfélszolgálattal állnak vevőik rendelkezésére!

A TIXA létjogosultsága pedig már aligha lehet kérdéses, hiszen a digitális korszak világa mondhatni tökéletes táptalaja ennek az üzletágnak. Ha két jelzőbe kellene belegyömöszölni a  cég ars poetica-ját, akkor az a kényelem és a gyorsaság lennének. Hiszen ki ne szeretné, hogy a kedvenc fotelja, kanapéja nyugalmából beszerezheti az áhított eseményre a jegyet, ráadásul mindezt teljes biztonságban. Sőt, már a körmünket sem kell tövig rágni és jegyirodai zarándoklatokat szervezni egy-egy jegyrajt hírére. Egy gyors kattintás a jegylinkre a telefonról vagy a laptopról, és pár perces szeánsz után már landol is az e-mail fiókunkba – és persze a TIXA-profilunkba – a belépő, elejét véve bárminemű aggódásnak, hogy mire a vásárláshoz jutunk, már elfogy a jegy.

Ráadásul a digitalizáció megállíthatatlan terjedése egyre újabb és újabb szereplőket csábít be az TIXA gyors és letisztult online világába, így nem csak a koncert- és fesztiváljegyeinket zsebelhetjük itt be, de egyre több kulturális, gasztronómiai vagy épp ismeretterjesztő esemény normál és exkluzív belépőit találjuk meg az oldalon.

A fentiek, és persze még megannyi, a technológia fejlődés által generált közvetlen és közvetett hatás miatt pedig biztosak lehetünk benne, hogy a TIXA a jövőben is folyamatosan bővíti szolgáltatásainak és az ügyfeleinek körét, hogy mi vásárlók még kényelmesebben és még egyszerűbben hozzájussunk bármilyen, szájízünkhöz passzos élményhez!

Válaszd a TIXA-t, ha

  • gyorsan és biztonságosan szeretnél az általad választott program jegyeihez jutni egy
  • felhasználóbarát felületen.
  • fizetéssel együtt a teljes folyamatra nem fordítanál többet 2 percnél.
  • neked is fontos, hogy jegyeidet bárhonnan, bármikor el tudd érni e-mailjeid böngészése nélkül.
  • profi digitális bennszülött öntudatával vásárolsz online, de ha megakadnál vagy kérdésed lenne, szeretnél gyors segítséget kapni.

A szervezői oldalon állsz? A TIXA akkor is a te helyed!

Első rendezvényedet szervezed, vagy már a sokadikon vagy túl? Online vagy papír alapon szeretnél jegyeket árulni? Segítséget keresel az adminisztrációhoz és beléptetéshez? Szeretnéd reklámozni a rendezvényed online és offline?  Könnyen kezelhető jegyvásárlói felületet szeretnél, vagy teljeskörű, kompakt szolgáltatásra van szükséged a meghirdetett programjaidhoz?

Válaszd a TIXA-t és a kijelölt kapcsolattartóval, könnyen kezelhető online partnerfelülettel és maximális ügyféltámogatással segítik a rendezvényed, hogy mihamarabb kitehesd a megtelt táblát. A folyamatosan fejlődő online rendszer és tudásbázis támogatásával gyors, naprakész és személyre szabott szolgáltatást nyújtanak meglévő és új partnereiknek.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..