BUDAPEST Kiemelt MAGAZIN SPORT

JOHN REED – A testedzők második otthona

Hangosabb, jobb, más – definiálja magát az 1800 négyzetméteres JOHN REED Fitness Music Club, ami edzőterem és klub is egyben. Mármint amolyan zenés szórakozóhely. Akármilyen furcsán is hangzik és bár a fitnesst a wellness-szel szokás kombinálni, itt helyette heti kétszer neves dj-k adják az ütemet az edzéshez – ha pedig épp nem egy DJ zenél, a saját rádióadójuk gondoskodik a megfelelő muzsikáról. De még mielőtt valaki ide ugrana be egy vodkaszódára, azt el kell keserítsük: bárpult azért nincs.

A jól megválasztott zene növelheti az edzés hatékonyságát, innen is kiindulhatunk, ha ezt a szokatlan párost szeretnénk jobban megérteni. De mielőtt elkezdenénk a motiváló basszusra gyúrni egy jót, még eltölthetünk néhány órát a hely nem mindennapi berendezésén merengve. Egy lakberendezési áruház is megirigyelhetné az itteni kínálatot!

Merthogy az idelátogatók véleménye szerint a JOHN REED tulajdonképpen egy második otthon. A keleti kultúra inspirálta teremben Buddha mellett, sárkányok ölelésében vagy diszkógömb alatt használhatjuk a kondigépeket és a súlyzókat, méghozzá éjjel-nappal. Ha hétfő hajnalban jutna eszünkbe egy kis kardiózás, nyugodtan leugorhatunk futni egyet, de a funkcionális edzések szerelmesei is megtalálhatják a számításukat a Váci úti irodafolyosó közepén található teremben.

A CYBEROBICS® az egyik legújabb és legmenőbb edzési forma, ahol amerikai sztártrénerek és profi sportolók edzésein egyesítik a valós és a virtuális világot, de a spinning sem csak tekerés vezényszóra, hanem egy világkörüli utazás. Mindemellett 2018 januárjától a CYBEROBICS® órákat kiegészítő élő csoportos órák indulnak, amit a BASIC és GOLD tagságival rendelkezők egyaránt ingyen látogathatnak majd.

Ha úgy érzed, hogy egy menő loft helyszínen szeretnéd kiadni magadból a maximumot, extravagáns dizájn mellett, és mindezt akár havi 3 ezer forintért, a 2017 elején nyílt JOHN REED a legjobb választás!

Cím: 1134 Budapest, Váci út 45.

Nyitva tartás: 24/7

Elérhetőség: 06 1 922 2560

Web: https://johnreed.fitness/hu/club-budapest

 

Hozzászólás írása