PROGRAMAJÁNLÓ

Jönnek Az Illuzionisták – egyenesen a Broadwayről!

Eve
Írta Eve

Illúziókat mindannyian ringatunk magunkban – az illuzionisták viszont nem csak kitalálnak varázslatos dolgokat, de meg is valósítják azokat! Mi pedig abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy csak megvesszük a jegyet, elmegyünk az előadásra, hátradőlünk székeinkben, és elámulva nézzük a csodát. Vagyis csodákat!

Mert Az Illuzionisták európai körútjuk keretében Budapestre jönnek, és egészen biztos nem fogunk csalódni világszerte közkedvelt szuperprodukciójukban. Mi erre a bizonyíték? A számadatok, melyek sosem hazudnak.

A 2016-os szezon statisztikája szerint a “The Illusionists” produkció érte el a legmagasabb bruttó bevételt egy hét alatt a Marquis and Neil Simon színházakban (Broadway), a Shaftesbury Színházban (West End), a Sydney Operaházban (Sydney, AUS), az Arts Centre Melbourne-ben (Melbourne, AUS) és az Auditorio Nacional-ban (Mexico City, MEX). Hazánkban a Szöveg Színház Produkció közreműködésével kerül majd színpadra a Tüskecsarnokban, 2018 májusának első hetében több alkalommal.

Észbontó látványvilág, káprázat és showműsor az, amelyet a világ hét hihetetlen illuzionistája a színpadra varázsol döbbenetes tehetségével. Vicces bűvésztrükkökkel, halált megvető attrakciókkal és lélegzetelállító mutatványokkal kápráztatják el közönségüket, nemre és életkorra való tekintet nélkül. A show-t ugyanis különlegesen izgalmas és kifinomult varázslatba csomagolták, ahol a néző fantasztikus mutatványok – lebegés, elmében olvasás, eltűnés – szemtanúja lesz.

A világ jelenleg legkeresettebb mágusai elhozzák a múlt nagy illuzionistáinak – úgy mint Harry Houdini – előadóművészetét és párosítják azt egy újabb, korszerű kortárs esztétikával, aminek eszköztára – jelmeztervezése és színpadtechnikája – felejthetetlen és egyedülálló látványvilággal egészíti ki a produkciót: olyannal, melyet még soha nem láttunk!  Ők a varázslat Cirque du Soleil-je: a showbiznisz találkozik a varázslattal ebben a fantasztikus műben.

Az előadások mindig szórakoztatóak, néha megdöbbentőek és biztosítanak minket afelől, hogy megfelelnek a rájuk aggatott címkéknek – mintha ez egyfajta szuperhős csapat lenne. Az Illuzionisták azt akarja tenni a varázslatért, amit a Cirque du Soleil tett a cirkuszért. És mivel nincs kitömve pszeudo-misztikus kacatokkal a jó részek között, egy következetesebb alakítást nyújt. Az Illuzionisták a Broadwayről már milliókat elbűvöltek, hamarosan mi következünk!

Az Illuzionisták budapesti produkciójának helyszíne: Tüskecsarnok I Hevesy György út, Budapest, XI. kerület

Időpontja: 2018. május 2-6.

Facebook esemény

További információ: itt.

Jegyek kaphatók itt.

 

 

Hozzászólás írása