FLYSTYLE GASZTRO Kiemelt LIFEHACK MAGAZIN PROGRAMAJÁNLÓ SPORT

Jótékonysági licit felhívás!

Medina
Írta Medina

Most mutasd meg, mekkora a szíved! – Legyél Te a Flyerz Angyala!

 

Lassan, de biztosan közeleg az év vége. Szinte már érezzük a mézeskalács illatát, a tojáslikőr selymességét a nyelvünk hegyén, és kellemes izgalom tölt el bennünket, amikor arra gondolunk: az ünnepeket szeretteinkkel töltjük. Viszont sajnos azt is tudjuk, hogy mindez nem mindenkinek adatik meg…

Vannak ugyanis gyerekek és családok, akik nem ünnepelhetnek együtt: nem ölelhetik meg egymást és nem burkolódzhatnak be a szeretet és az ünnepi hangulat meleg takarójába. A Flyerz Szerkesztőségének öröme és várakozása ezért soha nem felhőtlen – mindig eszünkbe jut, mit tehetnénk MI azért, hogy segítsünk? Ahogy az elmúlt években is, most is igyekszünk szebbé varázsolni az ünnepeket azon gyermekek és szülők számára, akiknek szükségük van segítségre!

Kép forrása: Pexels

És itt jöttök TI a képbe! Most figyeljetek!

Kedves Partnereink! Most megmutathatjátok, hogy mekkora erővel dobban a szívetek! Ugyanis a Flyerz Magazin november-decemberi lapszámának két egymás melletti oldalát licitre kínálja!

Mik a részletek?

 

A Licit 2017. szeptember 20-án indul, és egészen 2017. október 20-ig tart!

A Licit alapja 60.000 Ft, licitáláskor a minimális licitlépcső 10.000 Ft!

A Licit tárgya a Flyerz Magazin november-decemberben megjelenő számának két egymás melletti oldala. A licit végén a legmagasabb összeget felajánló kétoldalas, szabadon felhasználható megjelenést kap a Flyerz Magazin közepén!

A Licit időtartama alatt az aktuális állást 3 naponta közzétesszük, a legmagasabb összeget kínáló Partner nevének és a felajánlott licitösszeg megjelölésével.

A Licit lezárása után kihirdetjük az eredményt, majd a licitgyőztes által felajánlott teljes összeget a Flyerz Magazin a Bethesda Gyermekkórháznak adományozza.

Kép forrása: Pexels

 

FIGYELEM!

Licitálni RMELY céggel, vállalkozással lehet, de várjuk magánszemélyek jelentkezését is! Nincs feltétel: legyél a gasztronómia, sport, kultúra, divat, szépség, vagy a Flyerz Magazin bármely rovatába illő Vállalkozás, Cég vagy magánszemély, várjuk jelentkezésedet! Figyeld a Flyerz.hu-n és a Flyerz Magazin Facebook oldalán a licitindító felhívást, és hajrá!

Te mondod az összeget, ha pedig megnyered a Licitet, mi 40 000 példányban juttatjuk el „üzenetedet” (kreatívként/cikként/interjúként), több mint 650 terjesztési pontra – és természetesen online is!

Eladó, kiadó a Mi szívünk – dobbantsd meg Te is velünk együtt, és legyél a Flyerz Magazin egyik Védőangyala!!!

 

Ne feledd, egy megosztással is segíthetsz, hogy felhívásunk minél több helyre eljusson!

Jelentkezés:
Molnár Edina- főszerkesztő, medina@flyerzmedia.hu, +36 30 582 5588

 

Kiemelt kép forrása: itt.