Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionNIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓ

Juli a Flyerz-bulin is erőt ad a dalaival

ledniczky1

Már csak párat kell aludni, és jön december legnagyobb bulija, a Flyerz X-Mas Party a BRKLYN-ban. Rengeteg menőbbnél menőbb dj szórakoztat majd benneteket, de az este talán legkülönlegesebb produkciójára Ledniczky Julitól lehet majd számítani.

Flyerz: Kezdjük a legfontosabbal! Mire számíthatunk tőled a Flyerz-bulin?

Ledniczky Juli: Mashupokat fogunk összehozni Antonyoval, klasszikus house dalok refrénjeit dolgozzuk át egy kicsit, nagyon izgalmas lesz. Én már alig várom, hiszen egy szórakozóhelyen fellépni, mindig különleges dolog. Erre az estére pedig nagyon sok meglepetéssel készülünk.

Flyerz: Azoknak, akiknek nem cseng még ismerősen a neved, mutassunk be téged pár szóval. Mikor fordult meg a fejedben, hogy a zenélés király dolog, és ezzel kéne foglalkoznod?

L.J.: Kb ez volt ez első dolog az életemben, ami megfordult a fejemben. Apám zenész volt, ebben nőttem fel. Minden héten részese lehettem a próbáknak, koncertnek, így nem csoda, hogy engem is érdekelt ez az elvarázsolt zenészvilág. Aztán valahogy sosem vettem ezt a dolgot igazán komolyan. Egészen négy-öt évvel ezelőttig, amikor apámmal jammelgettünk kicsit, és az egyik barátom ezt meghallotta, és elkezdtünk ezzel komolyabban foglalkozni.

Flyerz: Nevezhetjük ezt a megvilágosodás pillanatának?

L.J.: Azt inkább egy évvel ezelőtt éltem át. Akkor döntöttem el, hogy erre teszem fel az életem. Elkezdtem újra énektanárhoz járni, és egy sokkal komolyabb szinten tanulni a hangképzést, mint azelőtt. Ez az egy év hozott koncerteket is, új zenésztársakat, barátokat és szép lassan belelendültem ebbe a világba.

Flyerz: És ha jól tudom, hamarosan megjelenik az első dal, amiben te is énekelsz…

L.J.: Bizony, december huszadikán, érkezik a Tell me your story, nagyon büszke vagyok rá! Ez a dal közös gyermekünk Héjja Krisztián barátommal, aki pár hónapja felhívott és  megkérdezte, lenne-e kedvem egy közös munkához. Én pedig persze, igent mondtam! Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy egy ilyen tehetséges sráccal zenélhetek együtt. Számomra ez a legcsodálatosabb gyümölcse az énekesi karrieremnek! Van mondanivalója, pulzál benne az erő. Már a címe is, felhívja a figyelmet a dal üzenetére! Lényegében arról szól, hogy mindenki hordoz magában egy történetet, ami lelkileg, fizikailag hatott az életére, és magában őrlődik. De ezeket a történeteket el lehet mondani a megfelelő partnernek, mert az nagyon fontos, hogy merjünk beszélni a problémáinkról.

Flyerz: Most, hogy így beindult a szekér, milyen terveid vannak a jövőre?

L.J.: Viccesen hangzik, de én csak énekelni szeretnék a szívemből, és hogy minél több embernek erőt és boldogságot adjak a dalaimmal. Mindig minden barátom és közeli ismerősöm engem keres meg, ha valami problémája van, és én kicsit ilyen oravecznórásan mindig támogatom őket és próbálok lelket önteni beléjük, hogy szedjék össze magukat, mert bármi negatív dolog is ér minket, nem szabad padlót fogni, hanem küzdenünk kell tovább. Persze, mondhatnám, hogy minél több koncert, zenei sikerek, de igazából nekem nem ez a legfontosabb! Ha egy embernek is segítek a jövőben valamelyik számommal, már megérte!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..