Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionSPORTTrend & Beauty

Karácsonykor debütálnak a Spíler MotorspotHD különleges éves összefoglalói

spiler-karácsony

Minden ami motorsport, minden ami idén történt! Két különleges adással zárja az évet a Spíler MotorsportHD csapata!

Idén sem maradtak el az izgalmak a benzingőz szerelmesei számára, hiszen hétről hétre követhették a MotoGP, Superbike, ETC, Speedway, Rallycross és Supercars futamokat a SpílerTV műsorán!

Két különleges adással zárja az évet a Spíler MotorsportHD csapata. Az első részben két keréken zajlik majd a műsor, a második részben pedig jönnek az autósportok és az elképesztő salakmotoros pillanatok. Sebestyén Peti, Görbe Soma, Tóth Imi, Vogel Adrienn, Marton Gergő, Szíjj Zsolt és Kárai Tamás magyar versenyzők is kifejtik majd véleményüket a bajnokságok történéseiről és persze saját karrierjükről is mesélnek majd kulisszatitkokat a nézőknek.

Nem maradhatnak el a jól megszokott szakértő hangok sem: Mezei Dániel, Szabó Róbert, Czollner Gyula, Baski Dávid, Molnár Ariel és Léderer Ákos is megszólalnak majd a SpílerTV stúdiójában.

Balogh Tamás vezetésével mindenre fény derül, képernyőre kerülnek 2018 legizgalmasabb pillanatai és elkezdődnek a 2019-es év esélylatolgatásai is.

Két keréken élve, két keréken ülve és négy keréken száguldva jönnek a Spíler MotorsportHD különleges adásai december 25-én 19.30-tól a Spíler1 TV műsorán.

Részletes műsor:

1.rész (MotoGP, SBK, ETC) Dec. 25.  19:30;    Dec.26.  23:00;    Dec. 30.  06:05;    Dec. 30. 21:30

2.rész (RX, Supercars, Speedway) Dec. 25.  21:30;    Dec. 26. 01:00;    Dec. 27.  23:15;    Dec. 30. 20:00

Azok számára pedig akik kíváncsiak, mi zajlott a színfalak mögött karácsonyi műsorok felvételekor, érdemes lesz követni a www.tv2.hu/spilertv oldalát, ahol előkerülnek majd a forgatás alatt felvett werk videók!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..