Archívum

Egy kedves ötletből lett több ezer fős rendezvénysorozat

Írta Fly Nagy

Mészáros Barbi idén már ötödik alkalommal rendezi meg a nagy sikerű Buborékfújó Napot Budapesten. Igen, egyetlen lány egy olyan volumenű rendezvényt, amelyre az esemény előtt egy hónappal már 20.000-en igazolták vissza jelenlétüket Facebookon. Ezzel egy időben pedig vidéken is beindult a buborékfújási láz: Barbiék augusztus második hétvégéjén Budapesttől és a városi környezettől még inkább elszakadva, a siófoki Beach House homokos partját árasztják majd el színes lebegő gömbökkel.

Az egész persze egyáltalán nem így indult, még csak azt se mondhatjuk, hogy rendezvénynek szánta. Barbinak egyszer elege lett a szürke hétköznapokból, a mindennapos problémákból, majd támadt egy ötlete, hogy mi lenne ha a barátaival kimenne a Margit-szigetre buborékot fújni. Csinált is egy eseményt Facebookon a programnak, meghívta a barátait, és itt kezdődött az egész őrület… Az eseményt véletlenül nyilvános státuszban hagyta, majd pár nap múlva, mikor ránézett, nem is hitt először a szemének: több mint 1500-an igazolták vissza, hogy ott lesznek, amiből már legelső alkalommal több száz ember ment el.

nagy-buborekfujo-nap

Ebből is látszik, hogy az embereknek mennyire szükségük van arra, hogy a felnőtt létet kicsit elfelejtsék és a mindennapok hajtásából kivonuljanak a természetbe és újra gyerekek legyenek, akár csak pár óra erejéig! Adta magát a folytatás, egyértelmű volt, hogy egy ilyen missziót nem szabad annyiban hagyni, muszáj kirántani az embereket a szürke hétköznapokból, és időnként visszatérni gondtalan énünkhöz. Azóta 5 év telt el már el, és évről-évre többen látogatnak el a rendezvénysorozatra, így született meg az ötlet, hogy augusztus 15-én a Balaton mesés környezetében, a siófoki Beach House homokos partján is kicsik és nagyok együtt fújják a szivárvány színeiben pompázó buborékokat.

Bubbles-Around-640x320

Ha szeretnél Te is kiszakadni az unalmas hétköznapokból, kapd elő gyermekkorod oly’ kedves kellékét és irány a Beach House!

A részletekért kattints ide!

Időpont: 2015. augusztus 15. szombat
Helyszín: Beach House (Siófok, Petőfi sétány 3.)
Belépés: természetesen INGYENES

Mindenki hozzon magával buborékfújót! 🙂

11802736_939081442797448_2250181561039885479_o

Hozzászólás írása