MAGAZIN PROGRAMAJÁNLÓ

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő****

Anya, apa, az apróságok és a nagyszülők – a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben egész évben bárki megtalálja a kedvére valót!

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő 2.400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja a hotel- és fürdőző vendégeket! A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált boldogság a család minden tagjának télen-nyáron.

A hazánkban kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű kénes gyógyvizük igazi rekreációt nyújt. A szabadtéren gyógyvizes ülő- és úszómedence, a fedett élményfürdőben súlyfürdős-, nyakzuhanyos gyógymedence és 36-38 °C fokos ülőmedence biztosítja a kikapcsolódást, míg a vízben található kén megújítja bőrünket és ízületeinket.

A négycsillagos hotel különlegessége, hogy közös épületben van a gyógy- és élményfürdővel, így a vendégek akár fürdőköpenyben és papucsban is átsétálhatnak. A szállás díja teljes körű fürdőbelépőt is tartalmaz. A 42 légkondicionált szoba pároknak, kis- és nagycsaládoknak egyaránt ideális választás. Csak egyre érdemes figyelni: a szobák hamar elfogynak!

Elhelyezkedés:

Kehidakustányban, Zala megye északi részén, a Zala folyó észak-déli völgyében, annak két partján.

 

Program- és wellnesslehetőségek:

  • Élményfürdő
  • Gyógymedencék
  • Pezsgősziget
  • Sodrómedence
  • Óriáscsúszdák
  • Pool bár

Elérhetőség:
8784 Kehidakustány, Kossuth L. u. 62.

sales@kehidatermal.hu
+36 83 534 500

Hozzászólás írása