Archívum

Kis Grófo mindent visz, ismerd meg az 5 legismertebb dalát!

Gondolta volna bárki úgy nagyjából 3-4 évvel ezelőtt, hogy itt szép hazánkban a mulatós majd egyszer feltámad hamvaiból, és a falunapoktól kezdve a gólyabálokon át a fesztiválokig minden fiatal együtt kántálja a #mulatásit? Én még most is nehezen hiszem, de Grófo rajongóinak száma önmagáért beszél. Slágerei Youtube-on összesen több 10 milliós megtekintésnél járnak. Azt nehéz megmondani, hogy mi az elképesztő sikerének titka, de az biztos, hogy ezt a nyarat is Kis Grófo fogja uralni a Pixával közösen készített Bulibáró című zenéjükkel.

Összegyűjtöttük Grófo legsikeresebb slágereit! Tessék szemezgetni belőle!

Pixa X Kis Grófo – Bulibáró

Érdekes egyveleget alkot Pixa és Grófo stílusa. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a bounce és a mulatós összehozható lenne, de jobban belegondolva nem kevés közös vonás van a két stílusban.

Jolly & Kis Grófo – No roxa áj

“Beül a Kis Grófo az A8-asba, hogy mi kell a nőknek azt mindig ő tudja, whisky-t rendel liter számra, mindenki vele mulat…” – Ez bizony a #mulatási életérzés!

Jolly & Kis Grófo – Lej mamo lej

Kik is lehetnének nagyobb királyok, mint Jolly és Grófo, akik a No roxy áj után ezzel a slágerükkel tértek vissza 2013-ban.

Kis Grófo – Dali daliléj

Így rabolja el Grófo a lányok szívét:

Kis Grófo – Mert a nézését meg a járását!

Grófo talán legismertebb slágere! Nincs olyan fiatal aki ne ismerné a dalszövegét.

Kis Grófo augusztus 7-én, pénteken a siófoki Beach House-ra látogat el, hogy egy őrült bulit csapjon!

Részletekért katt a képre!

11036924_1633481670243443_4266746350750727080_o

 

Hozzászólás írása