Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Kolbász, hajlakk, üvegváza: ilyen tárgynyereményekkel büntettek kedvenc tévés vetélkedőink

mindent-vagy-semmit

A pénznyeremény tiszta sor, de a 80-as és 90-es évek tévés vetélkedői valamiért kötelességüknek érezték, hogy borzalmas tárgynyereményekkel bombázzák játékosaikat. Egészen meghökkentő, hogy mikkel próbálták kiszúrni a nézők szemét néhány évtizeddel ezelőtt a Mindent vagy semmit, a Szerencsekerék vagy a Zsákbamacska készítői.

Plakett

A műsor: Elmebajnokság

Egy csomagnyi kolbász

A műsor: Mindent vagy semmit!

– Drágám, mit nyertél a vetélkedőben?

– Egy csomagnyi kolbászt.

– Juhú!!!

A Zalahús Rt. a vadonatúj Pásztor kolbászt, a Herkules szalámit, valamint a kedvenc Zalai paprikás és csemegekolbászt ajánlja.

Brunner Mártától valódi csemegék ezek a szavak, pláne amikor odasétál a játékoshoz, és huncut mosollyal a szája szélén megkérdezi, hogy „Attila, húsevő?”

Egy ellenállhatatlan üvegváza

A műsor: Mindent vagy semmit!

Hát lehet nemet mondani olyankor, ha épp nyerő szériában vagyunk, és a csodálatos Brunner Márta próbál ránk tukmálni egy egészen elképesztő vázát? Aligha. „Tibor, szokta az otthonát díszíteni? Vásárol egyébként dísztárgyakat?” – szólt Márta szájából a small talk, Tibort pedig úgy megbabonázta a magyar vetélkedők szépasszonya, hogy némi alku után lecsapott a kihagyhatatlan ajánlatra. Reméljük, azóta is az otthona dísze.

A Bonbon walkman

A műsor: Szerencsekerék

Ha nem csábulnánk el már önmagában attól, hogy egy ilyen csodás, kék, Bonbon márkájú walkmannel feszíthetünk, akkor ott van a tudat, hogy négy darab 90 perces Goldstar kazettára rögzíthetjük a kedvenc dalainkat a rádió kívánságműsorából. Csak le ne halkítsák a végét…

Szerencsekerék-papucs

A műsor: Szerencsekerék

Kedves Kinga vagy György! Ez a papucs az RTM Kommunikációs Kft. és a stáb dolgozóinak ajándéka. Csak azért, hogy a bevásárlás, mosás, főzés után este végre kényelmesen, papucsban nézhesse a Szerencsekerék adásait. Sok boldogságot kívánunk!

Hát ezek a Szerencsekerék-stábtagok nem cuki pofák?

Fritőz

A műsor: Szerencsekerék

Ha a kilencvenes években Magyarországon a konyhában nem volt fritőzöd, te voltál az ország lúzere. Azóta rájöttünk, hogy az olajzabáló készülék cseppet sem gazdaságos, az olaj hamar bebarnul benne, és rákkeltő hatású lesz, így szép lassan a fritőzök felkerültek a kamrák leghátsó polcaira, vagy jobb esetben a kukába. Ám előtte még évekig kötelező nyereménytárgyak voltak a tévés vetélkedőkben.

Virágtartó kosár

A műsor: Zsákbamacska

Lexikonok

A műsor: Szerencsekerék

Ma már csak durván sok helyet foglaló porfogók, de az internet előtti időkben valóságos kincsesbányának bizonyultak a lexikonok, amelyek főként keresztrejtvényfejtéskor és vetélkedőnézéskor bizonyultak hasznos segédeszköznek.

Csillárventilátor

A műsor: Szerencsekerék

Világít és hűt. Hatsebességes: három szív és három fúj. Hosszú élettartam. A légkeverés csökkenti a fűtési költséget.

Piknik szendvicskrém

A műsor: Szerencsekerék

A Naszálytej Kft. Piknik termékcsaládja a krémtejföl után újabb tagokkal bővült. Natúr, pizza-, sonka- és szalámiízű, kiválóan kenhető szendvicskrémek, a korszerű táplálkozási igényeknek megfelelően energia- és koleszterinszegények. A Naszálytej szendvicskrémjei glutént nem tartalmaznak, még lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

Forrás: https://www.nlcafe.hu/

 

.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..