Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

A KOMÉTA a befutók között

Screen Shot 2018-09-11 at 9.08.53

Vasárnap lezajlott a 33. Wizzair Budapest Félmaraton, ahol a Kométa ismét jó eredményekkel zárta ezt a hetet. A verseny idén új helyszínről, a Pázmány Péter sétányról indult, előrehozott, reggel 8 órai rajttal, amely kedvezőbb időjárás-körülményeket biztosított az indulóknak. Közel 15 000 versenyző, összesen 79 országból érkezett, hogy a csodás magyar fővárosban, Budapesten fussa le az országos bajnokságként akkreditált 21 km-es távot. A Kométa színeiben több, mint 400-an futottak, köztük számos Kométás dolgozó, valamint Kovács Lázár és Gyetván Csaba mellett, a vállalat igazgatójának fia is, a 18 éves Edoardo Pedranzini. Lázár chef az alábbi sorokat nyilatkozta; „A Kométa felkérésére jöttem haza Spanyolországból a futásra. Számomra fontosak az ilyen csapatépítő események. A távot váltóban, az utolsó szakaszon zártam a Kométa Team csapatával. Természetesen sokat tettek hozzá a felkészülésemhez a Kométa közkedvelt termékei, sőt ami sokak számára meglepő szerintem futás előtt is jó ötlet kölyök virslit enni, mert feltölt energiával.” Gyetván Csaba, focista múltjából adódóan hozzá van szokva a futáshoz, azonban jelenleg lábfájással küszködik, de így is sikerült teljesítenie a teljes távot, életében először. „ Nem futottam még soha félmaratont, általában 10 km-es távot teljesítek az edzéseim során. A holtponton az segített át, hogy fejben már a videót raktam össze, és ahogy a felvételt készítettem, megfeledkeztem arról, hogy nehezebben megy a futás.”  Edoardo Pedranzini-nek ez a második Wizzair félmaratonja volt. „Korábban nem rajongtam a futásért, de mindenképpen azt javaslom, elsősorban a korombeliek, de mindenki számára, hogy merjenek belevágni, hiszen semmi vesztenivaló nincsen, mégis nagyszerű élményekkel gazdagodhatunk, nem utolsósorban a gyönyörű Budapest utcáin futva.”

A Kométa idén is kiemelt hangsúlyt fektet az olyan sportok támogatására, amelyek szinte bárki által elkezdhetőek, lehetőséget kínálva ez által egy tudatosabb és egészségesebb életmód követésére. A nemrég lezárult Tour de Hongrie, Alberto Contador és Ivan Basso jelenléte Magyarországon, a Kométa jóvoltából, felforgatta a kerékpár társadalmat. Most pedig ismét egy közkedvelt sportban, a futásban jeleskedett a vállalat, nem utolsósorban azzal, hogy ingyenes regisztrációt biztosított 400 jelentkezőnek. Ők és az érdeklődők, a futás élménye mellett megkóstolhatták a Kométa kiváló termékeit, valamint a nemrég bevezetett változatlan ízvilágot kínáló, sócsökkentett készítményeket is.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..