Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
#adjegykotenyt

Helyszín: BRKLYN, Budapest, Kazinczy utca 48.

Időpont: 2018. december 21., 19:00

Hozzávalók: egy nagyszerű ötlet, sok kiváló ember, egy kreatív séf, plusz jó pár evőkanálnyi segítő szándék – és már útjára is indult a sport jótékonysági estje, amely tavaly is rengeteg gyermek régóta dédelgetett álmát váltotta valóra év végén, és idén is az a feltett szándéka, hogy segítsen azoknak, akik segítségre szorulnak.

Recept: egy kiváló sportoló vendégül látja ismerőseit, barátait, a menü elkészítésében pedig egy vérbeli profi, Krausz Gábor séf szakértelmét hívja segítségül.

A felszolgálás idén is kiváló lesz, lévén a tavalyi szakács Megyeri Balázstól egy másik válogatott futballista, a pályán és a konyhában egyformán megállíthatatlannak tűnő Torghelle Sándor veszi át a stafétát. A népszerű Air Sanyi ezúttal tehát nem osztja, hanem kapja a kötényt, miközben azt is megpróbálja majd bebizonyítani, hogy a konyhában, fakanállal a kezében sem égeti meg magát.

Tavaly az est teljes bevételét jótékony célra fordították a résztvevők, akik a Kuckó Programmal és a Mikulásgyárral együttműködve igyekeztek kivételes ajándékokhoz és sportolási lehetőségekhez juttatni a fiatalokat. A támogatandó szervezetet ebben az évben a meghívottak választhatják ki, az esemény alatti szavazással. A sportolókat vendégeket, résztvevőket megkérjük arra is, hogy az eseményre hozzanak magukkal egy sportolásra alkalmas lábbelit (tornacipőt, focicsukát): a Magyar Diáksport Szövetség “Egy cipőben járunk” kampányához csatlakozva a felajánlott cipőkkel próbáljuk meg még színesebbé és emlékezetesebbé tenni a rendezvényt mindenki számára és bebizonyítani: hiszünk benne, hogy a sport mindenkié.

FONTOS: Az eseményre való bejutás kizárólag meghívás útján történik, melyről az est házigazdái gondoskodnak majd. Aki szeretne valahogyan mégis bejutni az eseményre, figyelje minden nap az esemény Facebook-oldalát (https://www.facebook.com/events/1885902048204973/) az alternatív bejutási lehetőségekkel kapcsolatban, hiszen pénteken több szerencsés és segítőkész vendég is részt vehet a vacsorán. A szervezők 10 pár részére lehetőséget biztosítanak a sportolóinkkal való közös étkezésre, melyre regisztrálni az info@brklyn.hu e-mail címen, vagy a +36.30.945.8058-as telefonszámon lehet.

Találkozzunk a BRKLYN-ban!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..