UTAZÁS

A legjobb európai szigetek, amit nem hagyhatsz ki ezen a nyáron!

Írta Fly Nagy

Tengerparti pihenés, koktélokkal a kézben – igen, így is telhet a nyári szünet! Nézd meg a top3 európai célpontot, ahol minden a bulizásról szól!

Top1- Spanyolország, Ibiza

Ibizát a világraszóló, nyári partik tették ismertté, sőt egyfajta „parti fővárossá”. A sziget legnagyobb klubjai, a Space és a Privilege – utóbbi világviszonylatban is az egyik legnagyobbnak számít -, már a nyár első napjaitól várják a turisták tömegeit, a legnagyobb DJ-kkel!

source: http://www.spaceibiza.com/

source: http://www.spaceibiza.com/

Top2 – Horvátország, Hvar

Hvar Horvátország 4. legnagyobb szigete és egyben az Adria legnaposabb szigete, így mindegy, mikor érkezel, naponta átlagosan 7,4 órát süttetheted magad!

Az egyetlen hátrány, hogy csak kavicsos és sziklás partot találsz a szigeten, de ezért kárpótol a szigethez közeli, katamaránnal is elérhető Makarska, ami egyébként szintén az éjszakai életéről híres.

Ha romantikázásra vágysz, akkor is jó helyen jársz, a szigetet levendulamezők, szőlőskertek és olívaligetek borítják.

40731455_m

Top3- Görögország, Mykonos

Az Égei-tenger egyik legjobb buli szigete, a kozmopolita Mykonos. A sziget olyan népszerű, hogy bármikor összefuthatsz egy hollywoodi sztárral az éttermekben és clubokban. A festői, szűk utcák, a homokos strandok, a kitűnő szörfölési lehetőség és a változatos éjszakai élet még a legnagyobb sztárokat is elvarázsolja.

Hozzászólás írása