Egyéb PROGRAMAJÁNLÓ

A legtáncosabb klubban jártunk

Imádunk táncolni, mert nincs jobb érzés, mint amikor a testünkön úrrá lesz az az érzés, amit szabadságnak és feszabadultságnak nevezünk. Ahogy a Step Up – All in című filmben nagyon jól megfogalmazták: “Tánc közben varázslat vesz körül. Minden összeáll. A világot pedig harmónia uralja. És egyetlen tökéletes pillanatig minden porcikáddal azt érzed, hogy élsz.

Mi ezt az érzést kerestük Budapesten és végre rá is leltünk a KRAFT-ban!

Fogadjátok szeretettel képes beszámolónkat arról a klubról, ahol a táncparkettet nem a DJ, nem az alkohol és nem a vedégek uralják, hanem a TÁNC VARÁZSLATA! Mert csak itt gyűlnek össze hétről-hétre a legtáncosabb lábúak télen és nyáron, minden pénteken, hogy megnyissák a szívüket a zene előtt és hagyják, hogy mindenükön eluralkodjon az a tökéletes pillanat, amiről fentebb írtunk.

1 Itt igazi táncosok adják az alapot a DJ pult mellett önfeledten táncolva egész éjjel!

2 Hála a rezidens DJ REVOLUTION-nek és DJ NASH-nek, valamint meghívott vendégeiknek, mint például DJ BEN JR. a valaha volt legtáncolhatóbb, legdallamosabb, riszálós, rázós, twerkelős, robotolós, ringazózós és mindenféle táncos örök klasszikusokra és nyári újdonságokra partizhatunk.

3 Mindegy hogy veled született adottságod a tánc, hogy tanultad vagy még csak most próbálsz ráérezni, mert csak az számít, hogy szeresd csinálni és örömmel töltse el a lelked minden mozdulat!

A héten is Let’s Dance a KRAFT-ban, melyről hamarosan DJ REVULOTION-nel is beszélgetünk. Az interjúban bemutatja nektek a tánccsapatokat, akik színesebbé teszik az éjszakát és egy kicsit mesél nekünk a magyar hip-hop tánckultúráról is.