Egyéb FLYBUZZ FLYSTYLE FLYSTYLE Kiemelt MAGAZIN NAGYVILÁG PROGRAMAJÁNLÓ SZÉPSÉG TIPP VÉLEMÉNY

LEGYENEK INTENZÍV SZÍNŰ ÉS HIDRATÁLT AJKAID AZ ÚJ MAX FACTOR LIPFINITY VELVET MATTE AJAKRÚZZSAL!

Bemutatkozik az új Max Factor Lipfinity Velvet Matte Ajakrúzs: intenzíven pigmentált, vízálló, csókálló, folyékony ajakrúzs, 24 órás tartóssággal. Formulája, amely többféle előnnyel rendelkezik, finom, matt felületet biztosít – a tartós, folyékony ajakrúzs minden jó tulajdonságát, valamint a hozzáadott hidratáló összetevők szuperképességét is egyesíti. A kókusz eredetű összetevőket tartalmazó folyékony rúzs soha nem hagyja kiszáradni ajkaidat. Alkalmazása egyszerű és vele nem kell kompromisszumot kötnöd a magasan pigmentált, gazdag, matt felületért, hiszen bármerre jársz is a nap folymán, végig a helyén marad. Válassz a hét árnyalatból, melyeket a Max Factor sminkmesterei alkottak meg ajkaid hatásos megjelenéséért és fokozza a szépségedet.

MIÉRT A MŰKÖDIK:

Az intenzív, hidratáló formula megkönnyíti a matt megjelenés elérését.

• A gyorsan felvihető formula és a 24 órás tartósság annyit tesz, hogy egyszerűen csak felkenheted a rúzst és már mehetsz is, a hatás pedig egész nap kitart.

Max Factor Lipfinity Velvet Matte Rúzs

Elérhető 7 árnyalatban: Matte Merlot (05), Red Luxury (025), Elegant Brown (035), Posh Pink (045), Satin Berry (050), Orange Glow (055), Pink Dip (060)

Javasolt fogyasztói ár: 3.899 Ft

https://www.maxfactor.com/uk/

Kövesd a Max Factort az Instagramon & Facebook- on:

 maxfactor_hu Max Factor Magyarország

A Coty-val kapcsolatos információkért látogass el a www.coty.com oldalra.

Hozzászólás írása