Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Lenyűgöző lett a Thermaltake új Level 20 teljes méretű toronyháza

Thermaltake Level 20 Full-Tower 5

A Thermaltake a hamarosan 20 éves alapítása alkalmából a CES 2018-on bemutatja a Level 20 teljes méretű toronyházát. A Level 20 a már legendás Level 10 Extreme Gaming Chassis új generációja, amely több, mint egy évtizeddel ezelőtt jelent meg. Ebben a 10 évben a Thermaltake számos áttörést ért el a tervezés és a technológia területén. Az építészetből származó esztétikával kombinált játékorientált formatervezéssel, a Level 20 alumíniumból készült, hármas, aerodinamikus kamra struktúrát használ a hűtés és az optimális komponens elhelyezéshez. A három kinyitható ablak a legjobb minőségű, 4 mm vastag, edzett üvegből készült, amelyek tartósak és kiváló minőségűek. A Level 20 a legújabb USB 3.1 Type-C porttal rendelkezik, melyek 10 Gbps átviteli sebességet biztosít. Alapkiépítésben a Level 20 három beépített Riing Plus 14 RGB ventilátorral és két Lumi Plus LED csíkot tartalmaz. Mindegyikük vezérelhető a Riing Plus RGB Controllerrel és a Riing Plus RGB szoftverrel, így a felhasználók egyedileg határozhatnak meg számos beállítást, a ventilátor sebességétől és a fényhatásokig. Kompatibilis a legfrissebb PC hardverekkel, AIO és DIY folyadékhűtési megoldásokkal, a Level 20 nemcsak példa nélküli formatervet, hanem extrém teljesítményt is nyújt.

A Thermaltake CES 2018 kiállításon elérhető újdonságairól az alábbi linken tájékozódhat: http://ces2018.thermaltake.com/

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

  • A Thermaltake hivatalos weboldala:

http://www.thermaltake.com

  • Thermaltake Tt közösség:

http://community.thermaltake.com/

  • Thermaltake termék-videók:

http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview

  • Thermaltake Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

  • Thermaltake magyar Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeHungary

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..