Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
MAGAZINNIGHTSHIFT

LOCK – A KLUB

1

Unalmasak a szombat estéid? Szükséged lenne egy kis minőségi kikapcsolódásra? Szereted a menő klubokat, egyedi koktélokkal, még menőbb zenével? Budapest egyedülálló és exkluzív rendezvény- és party helyszíne, a LOCK. Akkor ez a hely való neked! A LOCK minden héten fergeteges hangulattal, felejthetetlen bulikkal vár téged a Tölgyfa utcában. Legyél részese egy óriási LOCK-féle szombat estének, és hagyd, hogy magával ragadjon az érzés!

Az apró részletekről az üzletvezetőt, Kovács Dánielt faggattuk pár kérdésben.

Mesélj nekönk kicsit az újranyitás mozzanatairól!

Tavaly októberben volt a nyitóbuli, nem volt egyszerű a kezdés, de lassan ki merem jelenteni, hogy a kezdeti próbák után elindultunk az úton. Nekem éles volt a váltás, közel 5 év Brody Studios után teljesen más környezetbe csöppentem. Ráadásul a LOCK úgy fogadott, ahogy itt hagytak, mint egy árva gyereket, aki sok-sok törődést igényel. Szerencsére akadt segítség 🙂

Mi volt a koncepció az újraalkotásnál?

A régi koncepción változtatunk, a régi LOCK egy magán klub koncepciója volt éves tandíjjal. Mostantól kezdve mindenki számára elérhető ez a gyönyörű helyszín. Természetesen, aki megfelel a dress code-nak, erről hostesseink gondoskodnak. (mosolyog). A régi klubtagokat is nagyon varjuk vissza, a fenti VIP galéria garantálja az igazi elit élményt. Az árak tekintetében úgy állítottuk össze az itallapot, hogy mindenki megtalálja a számítását. Mindenkit szeretettel várunk aki igényes, minőségi szórakozásra vágyik!

A végleges tervek, hogyan alakultak?

A közös munka kezdetén én javasoltam, hogy összpontosítsunk a szombatokra. Nagyon sokan akartak/akarnak idehozni rendezvényeket, nekik a pénteki napot tudjuk ajánlani. Ezek kvázi zártkörű, magánszervezésű bulik, melyeket, ha beleillenek a LOCK imidzsébe, akkor mi is promotálunk. Ha nem igazán, vagy kifejezetten zártkörű a rendezvény, akkor teljes egészében külsős promócióval megy. Az egyetemistákat potenciális jövőbeni LOCK törzsvendégeknek tartjuk, így számos egyetemi buli fog megszervezésére kerülni szerdánként illetve csütörtökönként.

…szombatonként, pedig az igazi LOCK bulikon vehetnek részt a vendégek

Rendkívül lényegesnek tartom a folytonosságot. Elkezdtünk egy rendszert kialakítani. Fontosnak tartjuk, hogy tudják az emberek melyik szombaton milyen tematikájú programmal várjuk a vendégeinket. Így alakult ki a rendszer, miszerint egy hétvége RnB, egy másik a “Hallgass Hazait” kezdeményezésünk magyar House DJ-ket felvonultató este legyen. Egy szombat pedig  a Nigel Stately fémjelezte “Prestige meets Lock” est.

Említetted, hogy van egyedi rendezvényszervezés lehetőség nálatok.

Igen, a helyszín abszolút adja magát egy felejthetetlen céges bulihoz is. Számos rendezvény zajlott falaink között, és a kemény munka jóvoltából egyre többen érdeklődnek irántunk. Hírlevelek és a honlapunk folyamatosan informálja jövendőbeli ügyfeleinket. Profi rendezvényszervezőnk irányítása alatt a báros és felszolgáló csapat felkészülten várja a céges megkereséseket.

A sikert nem adják ingyen, az egész csapat keményen dolgozik, hogy valóra váljon az álmunk: Budapest legszebb, legjobb buli- és rendezvény helyszínévé válni!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..