Archívum

MAJKA & CURTIS LIVE / BEACH HOUSE-Siófok / Augusztus 15. / 19:00

Írta Fly Nagy

Majka és Curtis nevéhez fűződik több is az elmúlt évek legnagyobb slágerei közül, aki pedig valamiféle haknira számítana a valóságshow sztártól élőben, az nagyot téved. A páros időről időre komoly zenekarral a háta mögött áll színpadra, így augusztus 15-én is egy hatalmas szabadtéri őrület várható a Beach House-on, csakis az igényesség jegyében.

Magyarország két legnépszerűbb rapperének estjén szókimondó szövegelés és kemény odaszólások is lesznek hallhatóak – mi előre szóltunk.

Miért nem láthatom, nem értem ezt,
miért nem foghatom, nem érdemelsz,
mért nem szólhatok, ha megérkezel,
hiszen bennem csak Te létezel.

Augusztus 15-én a BEACH HOUSE Siófok színpadán!

Koncertkezdés: 20:00
Jegyár: Elővételben 1500 Ft, a helyszínen 2500 Ft
Online jegyvásárlás: http://tixa.hu/majka_curtis_beach_house

Maradnál a hétvégére, de nem tudtál már szállást foglalni? Hívd a +36 (84) 350 236 telefonszámot és segítünk!

MAJKA
Majoros Péter, vagyis Majka, az RTL klub Való Világ című valóságshow-jában tűnt fel, majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását.

Majka a valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. Az albumról két kislemez jelent meg: a Kiszavazó show és a Dopemannel készült Dolgok című dalokból.

CURTIS
Az Újpesti előadó villámként robbant be a rap iparba.
Egyedi stílusa hamar kiemelte a többi rapper közül aminek az eredménye, hogy mára már hazai és külföldi felkérések tömkelegének tesz eleget.
Azóta számtalan sláger fűződik nevéhez ,melyek végig járták Magyarország panelházait és lakótelepeit.
Curtis hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb rappere.
Első lemezét 2010-ben saját kiadásban jelentette meg melyről négy videó klipet is kiadott. Az első éve után az Offline hip hop zenei díjkiosztón jelölték több kategóriában is.

Esemény: https://www.facebook.com/events/128637964134287/

Hozzászólás írása