Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Mattermost, a világ legjobb privát felhő alapú kommunikációs platformja már elérhető a QNAP NAS-on

PR_Mattermost

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a Mattermost applikációt a QNAP NAS eszközökhöz. A Mattermost egy könnyen átlátható kommunikációs rendszer és a világon, mint az egyik legfejlettebb vállalatti üzenetküldési megoldásként tartják számon. A NAS-ra tervezett Mattermost applikációval, az üzleti és vállalati felhasználók nagymértékben növelhetik termelékenységüket az elvárásaikhoz legjobban illeszkedő csapatok és kommunikációs csatornák létrehozásával.

„A felhasználóinknak egy egyszerűen használható privát csevegési megoldást szerettünk volna adni a napi kommunikációs igényeikhez. A Mattermost a QNAP NAS-on is privát chat-kiszolgálót hoz létre, így az összes csevegőüzenetünk és fájljaink nem továbbítódnak a NAS-on kívülre.” – nyilatkozta Aseem Manmualiya, a QNAP termékmenedzsere.

A rendszergazdák figyelemmel kísérhetik a csapatstatisztikákat, megváltoztathatják a tagok jogait, deaktiválhatják a fiókokat, létrehozhatnak új csapatokat és szükség szerint konfigurálhatják más rendszer-szintű funkciókkal. A felhasználók e-mailes meghívókat küldhetnek más felhasználóknak, hogy csatlakozzanak a csoporthoz, hozzáadhatnak tagokat egy csatornához, átnevezhetik azokat, importálhatnak kapcsolatokat és témákat a Slack-ből, vagy akár saját kinézetet is készthetnek.

Ha a chat éppen nem elérhető, e-mail értesítésekkel kommunikálhatunk. A Mattermost alkalmazásokat letölthetjük Android-ra és iOS-ra, így mindig kapcsolatban lehetnek és elérhetik munkatársaikat.

Elérhetőség
A Mattermost már elérhető a QTS App Centerben.

Rendszerkövetelmények
A Mattermost telepítéséhez az alábbi rendszerkövetelmények párosulnak: a) x86-alapú NAS eszköz; b) QTS 4.3.3 (vagy újabb); c) Container Station v1.7.2415 (vagy újabb). A Mattermost szoftverrel kapcsolatos további információért kérjük, látogasd meg a következő weboldalt: www.qnap.com/solution/instant-messaging.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..