Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionGASZTROPROGRAMAJÁNLÓ

MENTES vásár – az egészségtudatosság jegyében

mentes
Megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb MENTES vására, idén már második alkalommal a Duna Palotában szeptember 22-23.-án.
Exkluzív helyszínen, több mint 40 mentes kiállító kínálja megvásárlásra és kóstoltatásra termékeit. Célközönségünk nem csak az ételallergiás emberek, hanem az egészségtudatos érdeklődők is, és azok is akik szívesebben vásárolnak állatkisérletmentes és hozzáadott tartósítószermentes termékeket. Vásárunkban nem csak ételeket és süteményeket kínálunk. Lesznek kiváló minőségű és egyedi, mentes kozmetikumok, alapanyagok, teák, egészségmegörző termékek, tisztító és mosószerek is, minden a mentesség jegyében. Szakmai partnereink, akikkel együtt dolgozunk: Steiner Kristóf, Hevesi Tamás, Kovács Áron, Kiss Mona, Posta Renáta, Kutasi Kelly, Virágh Barbara, Huszár Zsuzsanna, Varga István és Kovács Niki. Mindenmentes egészséges, egy helyen! 
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..