Egyéb

MINDCRIME – AZ EMLÉKTOLVAJ

mindcrime
Írta Fly Nagy

Legyél Te is tolvaj egy órára! Ne félj, semmilyen illegális tevékenység elkövetésére sem kívánunk buzdítani, ellenben egy órára egy tolvaj bőrébe bújhatsz, majd egy milliomos elméjébe léphetsz, ahol az emlékei közül ellophatod a hátralévő életed anyagi biztonságához szükséges pénzösszeget.

 

Hogy mindezt hogyan? A Nyugati tértől pár percre van egy pince, ahol 60 perc leforgása alatt olyan okos tolvajokká válhatunk, mint az Ocean’s Trilógia főhősei. Csak mi éppenséggel furmányos feladványok megfejtésével juthatunk el a 10 millió dollár saját számlánkra történő átutalásához.

 10535593_1490610754516758_4305538213991112742_o

Az első ránézésre mit sem sejtető szobába lépve tekintetünk egyből elkezd a lehetséges megoldás után kutatni, a feladványok hol könnyebbek, hol egészen kobak törőek, de ha elakadunk is, egy kis mankóval tovább billentenek a nehézségeken. Titkos rekeszek, a felszínen mit sem mutató jelek, érdekes zajok, izgalmas fények, eufórikus felfedezések mind mind részét képezik annak az impulzusgazdag élményenek, amit a szobá(k)ban tölthetünk el, a bankszámlaszám kódja után kutatva milliomosunk elméjében.

 

A játék nagyon szórakoztató, kicsit szabadulószoba jellege van – (mert hát az is), csak itt nem vagy bezárva és nem is az a cél, hogy kiszabadulj -, és akkor teljesítetted a játékot, ha minden titkot feltársz, így aktiválva az utalást, ami játék sikerességét jelenti. Teljesen újszerű élmény, amit a MindCrime-tól kaptunk: a játékot leginkább okosnak nevezném, és ahogy a kirakós darabjai összeállnak és lassacskán eljutsz a végkifejletig, az izgalom is a tetőfokára hág, mintha Brad Pitt és George Clooney segítettek volna el a milliomos kizsebeléséig. Azért ne legyél csalódott, ha a 10 milka végül mégsem érkezik meg a számládra, azért egy fotóval a végén megörökítik életed nagy bűntényét.

 

A MindCrime kiváló szórakozás felnőtteknek és nagyra nőtt gyermekeknek is, akiket 2-5 fő közötti csapatokban várnak, jelenleg egy szobában, amit a fentiek nyomán jogosan “Az emléktolvaj”-nak neveznek. A második szoba is hamarosan megnyitja kapuit, és ízelítőként annyit elárulhatunk róla, hogy ebben fordul majd a kocka, itt a Tolvaj emlékeiben kutakodtok majd.

 

Pár fontos dolog, amit érdemes még tudni: a játék nem ijesztő, csak nagyon szórakoztató; nem lesz “ciki”, ha nem tudtok valamit, még a segítség is talány formájában érkezik (csak ezt már könnyebb megfejteni); voltak már a MindCrime-ban családok is és még a kamaszok is lelkesedtek; és senki sem lett piszkos tőle.

 

Ha kedvet kaptál, hogy barátaiddal együtt teszteld eddig elfojtott tolvaji vénád, ne habozz felkeresni őket, és bevenni a lével teli szobát!

 

MINDCRIME

AZ EMLÉKTOLVAJ – szabadulós játék

A Katona József és a Hegedűs Gyula utca sarkán találhatóak.

A bejárat a Hegedűs Gyula utca 12. mellett nyílik.

Ha kérdésed van keresd őket az info@mindcrime.hu e-mail címen vagy a +36 30 730 1140 telefonszámon.

Hozzászólás írása