PROGRAMAJÁNLÓ

Most volt szilveszter. Kit érdekel? Menjünk bulizni!

Grasshopper

Vannak azok az emberek, akiknek az év végi partiáradat bősége hónapokra elég, és nem is kívánnak kimozdulni szilveszter után még nagyon sokáig. Na, a következő ajánló pont nem nekik, hanem azoknak szól, akik már alig várják, hogy eljöjjön a hétvége, és újra tombolhassanak.

Nézzünk körbe, milyen programokkal kecsegtet 2017 első hétvégéje!

KONCERT

Canarro koncert

Január 5. 20:30, Mika Tivadar – Django, swing, jazz. Magyarország első gipsy jazz zenekara, amelynek repertoárjában a hazai tradíciók kerülnek ötvözésre a jazz és a manouche swing stílusaival.

Brad Vee Johnson & Király Viktor koncert

Január 6. 22:00, Jazzy Pub – Brad igazi fekete zenék nagymestere, aki zenekarával már másodszor kápráztatja el a budapesti éjszaka igényes funky zenéjét szerető közönségét a Jazzy Pubban. A vendég ezúttal Király Viktor lesz.

Müller Péter Sziámi koncert

Január 7. 20:00, Gödör Klub – Feledhetetlen dalok kerülnek terítékre január 7-én a budapesti Gödör Klubban. Ki ne emlékezne a Százbolha, a Belépek egy helyre, az Előrelátó csecsemő vagy a Kicsi, kicsiszolt kő című dalokra? Évindító feltápászkodós koncert: Müller Péter Sziámi ANDFRIENDS: A legjobb SZIÁMI dalok a kezdetektől, előtte: HolyChicks, utána: dj.wurlitzer.hu

PARTI

THE EUROPE TOUR ••••• ENGLAND

Január 5. 21:00, Badgirlz – Anglia a világ zenéjének egyik legrégebbi gócpontja. A sziget, ami évről évre a glóbusz közepévé válik, legyen szó akár fesztiválokról, punk rockról vagy house zenéről. A Badgirlz EUROPE TOUR első állomásán a Union Jackbe öltözött, királyi vérvonalat követő, futball őrült országot varázsolják Budapestre.

Elements of Techno – Alan Backdrop

Január 6. 23:00, Lärm – Az “Alan Backdrop” nevű projektet Alessio Meneghello nevű művész indította el, aki Észak-Olaszországban született és nőtt fel. Az elektronikus zene lenyűgözi, a természet inspirálja –  mint producer és DJ a légies zenei utaztatás megvalósítására koncentrál.

SLAM a Corvin Clubban

Január 7. 23:00, Corvin Club – Érkezik az éppen 25. évét debütáló Soma Records két skót utazó elektronikus zenei attaséja, nevezetesen SLAM. Stuart McMillan & Orde Meikle párosa világszerte óriási ismertségnek és tiszteletnek örvend, ahogy erről meggyőződhettünk utolsó magyarországi fellépésükkor is, a B my Lake-en.

Hozzászólás írása