Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

NE HAGYD KI A RAGYOGÁST: A Rimmel bemutatja az új Lasting Radiance termékcsaládot

bb6203fe4de898967c92ec7f97f2

A komplett ragyogás-erősítő szépségrendszert, főszerepben a szennyeződésekkel szembeszálló alapozó és forradalmi „városi pajzs” technológiája.

A ragyogásod megállíthatatlan, nem számít, hová mész! Ne hagyd, hogy a hektikus városi életmód fakóvá tegye a bőrödet! A Rimmel ikonikus Wake Me Up Alapozója most extra sugárzó hatással egészült ki, így megszületett az új, innovatív Rimmel Lasting Radiance család, hogy új erővel fokozza fel bőröd ragyogását. Ismerd meg a Rimmel innovatív, a külvilág, a város, az időjárás viszontagságaival szembeszálló Lasting Radiance Alapozóját, amely Urban Shield technológiával rendelkezik és sugárzó, hibátlan, sima arcbőrt teremt, valamint ragyogást fokozó korrektorát és púderét.

Lasting Radiance Alapozó

Szállj szembe a városi városi élet hatásaiva! Itt a Rimmel első, olyan tömegpiacra készült alapozója, amely Urban Shield technológiájával különleges védelmi rendszert, láthatatlan pajzsot, valamint tartós sugárzást biztosít: 25-ös fényvédő faktort és antioxidáns komplexet, hogy felszámolja a fakóságot, a fáradtság jeleit, megteremtse a még egyenletesebb, tökéletesebb arcszínt, miközben segít a bőrt érő szennyeződések elleni küzdelemben. Az alapozó a bőr ragyogásáért felelős csillámgyöngyökkel van gazdagítva, szaténszerű, közepes fedőhatása azonnal eltünteti a tökéletlenségeket és felfokozza a bőr ragyogását, egész napra – 24 órás hidratálást is biztosítva megkönnyíti Neked a városi létet. Az emberi szem számára láthatatlan szennyező részecskék rátapadhatnak vagy akár behatolhatnak a bőrödbe: hozzájárulnak a fakóság, a sötét foltok, bőrpír és irritáció kialakulásához. A levegőben szálló por felgyorsíthatja a sejtek öregedését és hiper-pigmentációt okozhat. Bár az UV sugárzás egyénileg eltérő hatást gyakorol a bőrre – az apró szennyező részecskékkel együtt súlyosabb károsodást okozhat. A 4 árnyalatban elérhető Lasting Radiance alapozó kétrétegű, fényvedőt is tartalmazó védőpajzsa mindezt megakadályozza. Antioxidánsai és vitaminjai hatékonyan semlegesítik a szennyezés által okozott szabad gyököket, így biztonsággal belevethetjük magunkat a városi létbe.

Lasting Radiance Korrektor

A káros környezeti hatások által előidézett bőrhibák, foltok és a szem alatti sötét karikák gyakori velejárói a városi létnek. A Lasting Radiance teljes fedéssel tünteti el a bőrhibákat, mialatt láthatóan világosítja és ragyogóvá teszi a szem alatti területet. A Vitamin Complex és a peptidek láthatóan feltöltik, megemelik és felfrissítik a bőrt, a közepes és magas színtelítettség biztosítja a tökéletes fedést. A korrektor 7 elérhető árnyalata tökéletesen illeszkedik az alapozókhoz, így egymást kiegészítve biztosítják a hibátlan, ragyogó megjelenést.

Lasting Radiance Finishing Púder

Koronázzuk meg az alapozást egy ragyogó befejezéssel, a Lasting Radiance Finishing púderrel. Az ultra finom, könnyű púder egy pillanat alatt természetes és friss megjelenést biztosít – magas pigmenttartalmának köszönhetően még sugárzóbbá teszi a bőrt. Egy paletta hat ragyogó színárnyalatot tartalmaz, melyek keverése gyönyörű, egységes hatást eredményez. Válaszd a három árnyalat – #001 Elefántcsont, #002 Méhsejt és #003 Espresso – valamelyikét, amelyek bármilyen bőrszínre használhatók. A szuper lágy por egész napra kényelmes érzetet ad és határtalan sugárzással ajándékoz meg.

Élvezd a hosszan tartó ragyogást, és a szennyeződések elleni védelmet a Rimmel új Lasting Radiance termékeivel! Legyen Tiéd a londoni megjelenés!

RIMMEL LASTING RADIANCE TERMÉKCSALÁD

Lasting Radiance Alapozó

Ajánlott fogyasztói ár: 2.999 Ft

Lasting Radiance Korrektor

Ajánlott fogyasztói ár: 2.399 Ft

Lasting Radiance Finishing Púder

Ajánlott fogyasztói ár: 2.999 Ft

A Lasting Radiance termékcsalád 2019 márciusától eléhető.

https://www.rimmellondon.com/en_us

Kövesd a Rimmel Londont az Instagramon & Facebookon:

rimmellondonhu         Rimmel London (HU)

A Coty-val kapcsolatos információkért látogass el a www.coty.com oldalra!

A kommunikációs felületeken felhasználható képi és szöveges anyagokat megtalálhatod a www.prpin.com oldalon!

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..