LifeTECH

A NETGEAR BEMUTATJA ÚJ A WIFI HÁLÓZATHOZ ÉS CSATLAKOZOTT ESZKÖZÖKHÖZ ELÉRHETŐ ARMOR BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSÁT

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója egy új átfogó biztonsági szolgáltatást indít, amely a NETGEAR routeren keresztül csatlakoztatott eszközök védelmét szolgálja. A NETGEAR Armor™, amelyet a Bitdefender® a díjnyertes cyberbiztonsági vállalat fejlesztett, a NETGEAR routeren és a csatlakoztatott eszközökön fut, hogy aktívan érzékelje és megvédje otthoni eszközöket és családtagjait a számítógépes támadásoktól, mint például a vírusoktól, kémprogramoktól, spamektől és az adathalászattól.

Elsőként (a negyedév során) a Nighthawk AC2300 Smart WiFi router (R7000P) kapja meg a NETGEAR Armor rendszert, azonban firmware-frissítésekkel elérhetővé teszi azt az Orbi Whole Home WiFi és a népszerű Nighthawk routerekhez egyaránt. A NETGEAR Armor firmware frissítés központosított biztonsági szolgáltatást nyújt az összes PC, Mac, okostelefon és tablet, valamint intelligens otthoni készülékek azonnali védelméhez. Az előfizetés a Windows, MacOS, iOS és Android készülékekhez tartozó Bitdefender Total Security anti-malware [1] szoftvercsomagot is tartalmazza. Az új biztonsági szolgáltatás letiltja az átjárónál az adathalász weboldalakat az otthoni hálózaton belül, így az adatok mindig védettek lesznek. A hálózatok sebezhetősége egyre nagyobb aggodalomra ad okot az intelligens otthoni és IoT eszközök hálózathoz való hozzáadásával, amelyek mindig új és potenciális sebezhetőséget hoznak magukkal. Míg a számítógépek biztonságával kapcsolatos követelményeket már régóta ismerjük az irodai és otthoni környezetben is, az elérhető csatlakoztatott eszközök sok új, potenciális biztonsági kockázatot jelentenek a fogyasztók számára. 

A NETGEAR Armor olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megvédik az otthoni hálózatot, az internetes játékot, az intelligens otthoni és személyes mobil eszközöket. A NETGEAR Armor a következőket tartalmazza:

 • Biztonságos böngészés URL blokkolással

 • Sérülékenységi vizsgálat

 • Intelligens megelőzése a nemkívánatos hálózati beavatkozásoknak

 • Végpont védelem a Bitdefender Total Security-val

Egyéb funkciók:

 • Védje a hálózatot a titkosításon alapúló zsarolóprogramokkal szemben.

 • Menedzselje és konfigurálja a hálózathoz csatlakozó összes eszközt.

 • Kapjon azonnali értesítéseket, amikor új eszközök csatlakoznak a hálózathoz.

 • Minősítse a WiFi hálózat és az útválasztó biztonságát távoli számítógépekről és okostelefonokról.

 • Titkosítsa jelszavait, hitelkártya adatait és egyéb érzékeny információkat a számítógépes „páncélszekrényében” a könnyű hozzáférés érdekében.

 • Vásároljon és bankoljon a Safepay™ segítségével, ami egy egyedi bővítmény a böngészőkhöz.

 • Folyamatos és automatikus biztonsági frissítések. 

A NETGEAR Armor védi az otthoni hálózatokat anélkül, hogy az kihatással lenne a hálózati sebességre, a teljesítményre. A szolgáltatás feltérképezi a hálózat erőforrásait és a maximális energiahatékonyságra törekszik. Az otthoni routerek és a személyes eszközök általában nem energiaigényes vagy processzor-intenzív feladatokhoz vannak méretezve. A szolgáltatás soha nem vizsgálja vagy tárolja a dokumentumok vagy a fájlok aktuális tartalmát.

Ár és elérhetőség

A Bitdefender által támogatott NETGEAR Armor először a Nighthawk AC2300 intelligens WiFi router (R7000P) firmware frissítésével lesz elérhető, az elkövetkező hónapokban pedig az Orbi rendszer és a Nighthawk routerek firmware frissítésével kapják meg a felhasználók. A promóció 90 napos ingyenes szolgáltatás után, évente 69,99 USD-be kerül. 

Hozzászólás írása