Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A Netgear jobb WiFi lefedettséget biztosít kültéren is az időjárásálló Orbi külső egységgel

Orbi Outdoor 2

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója még könnyebbé teszi, hogy élvezhessük az otthoni WiFi mesh hálózatot, bárhol az új Orbi™ Outdoor Satellite (RBS50Y) egységgel. A CES 2018 Innovációs díjával kitüntetett Orbi Tri-Band teljes otthoni WiFi vagy a kisvállalatok számára fejlesztett Orbi Pro Tri-Band WiFi rendszer kiterjeszti a nagy teljesítményű WiFi lefedettséget a kültéren akár további 240 m2-rel. Élvezze a belassulás nélküli 4K HD videókat mobileszközein, vagy hallgasson zenét a kertben, a vendégházban vagy a medencénél anélkül, hogy hosszas munkával, Ethernet kábeleket kellene kihúznia az udvarban.

 

 

Az új Orbi Outdoor Satellite az Orbi WiFi rendszer alapjaira épül, beleértve az egyetlen hálózati SSID-t használó technológiát, hogy zökkenőmentesen válthassunk az egyes állomások között. A dedikált harmadik csatornát kizárólag belső kommunikációra használja a szatellit egység és a router között, ami biztonságos hálózatot hoz létre. Az új Orbi Pro jeltovábbító kisvállalati jellemzőket is megörökölte, amikor hozzáadják azt adott hálózathoz, szétválasztja a vendég és a normál hálózati forgalmat, valamint fenntart egy adminisztrációs csatornát is. Az Orbi Outdoor exkluzív funkciója az ambient (környezet) megvilágítás, amely automatikusan be van kapcsolva, hogy feldobja a hangulatot, vagy kikapcsolhatjuk azt, ha az egységet szeretnénk elrejteni.

 

 

 


Hogyan működik az Orbi?

Az Orbi WiFi rendszer legalább két komponenst tartalmaz, amelyből létrejön a mesh hálózat, a router és a szatellit egység, amelyeket, már előre párosítottak, így gyakorlatilag a doboz kinyitása után azonnal használatba vehető. Egyszerűen csatlakoztassa az Orbi routert a modemhez vagy a szolgáltatói által biztosított routerhez és helyezze az Orbi szatellit egységet a használati terület közepére. Az új Orbi, a rendszertől függően a WiFi lefedettségi képes 300 m2-ről akár 460 m2-re növelni. Egy már meglévő Orbi WiFi rendszerhez történő csatlakoztatás esetén az Orbi Outdoor szatellit, nagyjából 230 m2-tel növeli a lefedettséget, ami így már bőven elegendő arra, hogy a WiFi az udvarunk végében is tökéletes legyen.

 

 

 

Az Orbi kültéri egység telepítése kevesebb, mint egy percet vesz igénybe az Orbi App segítségével. Az Orbi router része a NETGEAR által szabadalmaztatott FastLane3™ technológia, amely egy Tri-Band WiFi rendszer, négy vezeték nélküli dedikált 1,7 Gbps sebességű az 5GHz-es csatornát használó háttérendszer. Ezt a felhasználó nem látja és kifejezetten arra szolgál, hogy az egységek, egymás köt kommunikálhassanak. Néhány percen belül egyetlen, biztonságos, nagyteljesítményű WiFi mesh hálózat áll rendelkezésünkre, mindenhol ugyanazon hálózati név alatt.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..