Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A NETGEAR KIBŐVÍTI AZ 5 HÁLÓZATI SEBESSÉGET TÁMOGATÓ 12 ÉS 24 PORTOS SWITCHEIT

Netgear XS724EM 8

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója kibővíti az 5-típusú hálózati sebességre képes Multi-Gigabit switch termékcsaládját, melyet az előző év utolsó negyedévében jelentette be.

A NETGEAR 5 sebességre képes switchei 100Mbps, 1Gbps, 2.5Gbps, 5Gbps vagy 10Gbps sebességgel működnek. Az intuitív interfészen keresztül a Multi-Gigabit switchek egyszerű, megbízható és megfizethető kapcsolatot biztosítanak port alapú sávszélesség-szabályzással és a forgalomfigyeléssel anélkül, hogy drágán újra kellene kábeleznünk az objektumot. Az öt sebességet támogató Ethernet porton keresztül a legrugalmasabb és megfizethető 10 Gigabit és Multi-Gigabit kapcsolatot biztosítja.

XS512EM 12 port 10-Gigabit/Multi-Gigabit Ethernet Smart Managed Plus Switch 2 SFP+ porttal, desktop és rackmount kivitel— 899.99 USD

XS724EM 24 port 10-Gigabit/Multi-Gigabit Ethernet Smart Managed Plus Switch 2 SFP+ porttal, rackmount kivitel —1,699.99 USD

A modern nagy teljesítményű hálózati eszközök, mint például a hálózati kártyák, gaming PC-k, asztali számítógépek, szerverek, NAS adattárolók és AC Wave 2 Wireless hozzáférési pontok már 2.5 Gigabit vagy 5 Gigabit csatlakozást igényelnek. Más 10 Gigabit switchek szabványos 1 Gigabit-os kapcsolatot biztosítanak bármely olyan eszközhöz, amelyek nem képesek a 10 Gbps kapcsolatot kezelni, azonban a NETGEAR Multi-Gigabit switchek további lehetőségeket kínálnak 2,5 és 5 Gbps-ig. Tehát a vállalkozások kombinálhatják a már meglévő Ethernet hálózaton lévő, főként a szabványos 100 Mb/s, 1 Gbps, 10 Gbps sebességeket, a 2,5 és 5 Gbps sebességű eszközökkel, így az irodában, vagy otthonában lévő összes eszköz a lehető legmagasabb adatátvitelt érheti el a netet. A NETGEAR a switcheket plug-and-play üzemmódra tervezte, így egyszerűen integrálható.

A switchek intelligens többsebességes réz Ethernet portjai automatikusan érzékelik a csatlakoztatott eszköz által elvárt sebességet és a kábelezés minőségét, ehhez mérten a megfelelő kapcsolatot fogják biztosítani az 5 elérhető mód közül. A portok csatlakoztathatók az általában használt Cat5E Ethernet kábellel, anélkül, hogy a Cat6 kábelezésre kellene frissíteni, így csökkentve a bekötési költségeket. Mindegyik switch további két SFP+ 1 vagy 10 Gigabit optikai porttal is rendelkezik, ami ideális a nagysebességű uplink kapcsolathoz.

Mind az XS512EM és az XS724EM switchek túlmutatnak az alapvető hálózati kapcsolatokon a REVS (Reliability, Enhanced Control, Visibility and Security – Megbízhatóság, Továbbfejlesztett vezérlés, Felderítés és Biztonság) integrálásával, mely újabb potenciált ad az SMB hálózatoknak

 • Megbízhatóság — a link aggregáció és loop prevention technológiák biztosítják az SMB hálózatok folyamatos működését, minimálisra csökkentve az állásidőt.
 • Továbbfejlesztett vezérlés — Javítja a hálózati teljesítményt VLN, QoS és Multicast támogatással.
 • Felderítés — Azonosítja a lehetséges kábel hibákat, vagy az abnormális adatátvitelt a kábel élettartamának elemzésével és port analitikával.
 • Biztonság — Megvédi az SMB hálózatot a lehetséges támadásoktól az Auto DoS és Storm Control technológiákkal.

 

Mind az új XS724EM, mind pedig az XS512EM switchek csendes üzemmódban és halk ventilátorokkal is működhetnek. A nagyon halk csendes üzemmód, kombinálva a 12-portos XS512EM kis méretével, rugalmas rack-be építhető és asztali elhelyezési lehetőségekkel különösen ideális a kisebb helyekre.

Az új Multi-Gigabit Smart Managed Plus switchek a NETGEAR Smart Managed Plus switchek teljes funkcionalitását kínálják – beleértve a hálózatfigyelést, a forgalom priorizálása és a hálózati szegregáció – azoknak a kisvállalkozásoknak, akik nagyobb láthatóságot és kontrollt akarnak egy plug-and -play csatlakozással. Az egyszerűen használható webböngésző-alapú kezelőfelületen érhetjük el a beállításokat.

 

 

 

Jellemzők:

 • QoS, VLAN és hálózatfigyelés
 • Automatikus “denial-of-service” (DoS) megelőzés
 • Kábel teszt, loop prevention és broadcast storm control
 • IGMP snooping v1, v2 és v3 támogatás a multicast optimalizáláshoz
 • Átviteli sebesség korlátozása és prorizálás a jobb sávszélesség hozzárendelésért
 • Port mirroring a hálózatfigyeléshez
 • Link aggregáció (statikus, LACP) a redundanciáért és a sebesség növeléséért
 • Energiahatékony Ethernet portok (IEEE 802.3az) a maximális energiamegtakarításért

Elérhetőség
A NETGEAR XS512EM 12-Port és XS724EM 24-Port 10-Gigabit/Multi-Gigabit Ethernet Smart Managed Plus switchek már elérhetők. A regionális elérhetőség a gyártó előzetes közleménye nélkül változhat.

Az összes NETGEAR Multi-Gigabit Ethernet switch iparág vezető ProSAFE® élettartam hardvergaranciával rendelkezik, beleértve a Lifetime Next Business Day (a következő munkanapon történő azonnal csere) szolgáltatást.

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..