FLYSTYLE Kiemelt MAGAZIN

New shopping destination in Budapest

Erka
Írta Erka

A cipőket és prémium szegmensbe tartozó, bőrből készült tartozékokat kínáló Kazar márka egy új Bemutatótermet nyit Budapesten. A legdivatosabb cipők és a globális trendeknek megfelelően tervezett tartozékok már május 31-től kaphatók lesznek az Aréna Plazában.

 

A Kazar márka több mint 20 éves történelemmel rendelkezik és dinamikusan fejlődik a nemzetközi arénán. A márka terjeszkedésének egyik kulcsfontosságú piaca Magyarország- emiatt az új bolt immár a harmadik a fővárosban. A másik két bolt az Alle Bevásárlóközpontban és a Váci utca 28 szám alatt található.

Magyar piaci jelenlétünket 2015 óta folyamatosan fejlesztjük. A Kazar minden évszakban egyedi, globális trendeknek megfelelő termékeket kínál  Ügyfeleinek. Cipő, táska és tartozék kollekciónk választ jelent az olyan modern nők és férfiak igényeire, akik szeretnék modern stílusban hangsúlyozni egyediségüket.

A 2018 tavasz/nyár kollekcióban a hölgyek minimalista, monokróm ajánlatokat fedezhetnek fel a szezon legmodernebb színeiben – lila, égkék, piros vagy fehér, valamint a nyár slágere – fémes bőr színben. A Kazar a természet vagy a művészet által ihletett kifejező mintákat részesíti előnyben. Az egzotikus kígyóbőr motívum, a nyomtatott tukán és lepke kép, a színes hímzett papagájok, vagy a pop art stílusú nyomtatványok a stílus hangsúlyozásának csak néhány példája.

Nem feledkeztünk meg a klasszikus stílus kedvelőiről sem – a kollekció a visszafogottabb színek és a hagyományos fazon kedvelői számára is számos terméket tartogat.

Férfiaknak különösképpen a jellemet hangsúlyozó érdekes tartozékokat ajánljuk. Színváltó elemeket tartalmazó cipő felsőrész, élénk színű klasszikus mokaszin, vizuális könnyedséget sugárzó perforációk, vagy modern szövetekből készült cipők – a Kazar érdekes alternatívát kínál nemcsak a klasszikus cipőket kereső férfiak számára.

„A Kazar márka több mint 20 éve kínál Ügyfeleinek Európa-szerte legjobb minőségű, gondosan kiválasztott anyagokból készült termékeket, melyeket stilisztikailag és esztétikailag a világhírű divatbemutatók ihletnek. A magyar piac különösen fontos számunkra, ezért hozunk új befektetési döntéseket ezen a területen. Hiszünk abban, hogy sikerül gyorsan megerősíteni piaci pozíciónkat és elnyerni még a legigényesebb Ügyfelek bizalmát is” – mondja Kazienko Artur, Igazgatósági Elnök.

A Kazar nemcsak kiváló minőségű, modern termékeket jelent. A bemutatótermek modern és kifejező dizájnja, valamint a kivételes ügyfélszolgálat a bemutatóterem meglátogatását egy felejthetetlen élménnyé teszi.

A márka Európában több mint 60 bemutatóteremmel rendelkezik. Termékeink széles választéka a kazar.com weblapon is elérhető.

Hozzászólás írása