FLYSTYLE Kiemelt MAGAZIN

Nicy Design – Stílus a strandon!

Erka
Írta Erka

Ismerd meg Magyarország legsikeresebb fürdőruha márkáját, a Nicy Designt!

Blahó Nikolett, a márka tervezője már több mint 10 éve látja el a hölgyeket szemet gyönyörködtető bikinijeivel és fürdőruháival. Niki a sikeres indulás után hamar megnyitotta webáruházának virtuális kapuit is, melynek köszönhetően 2009 óta az országhatáron belül csupán 3 napos szállítási határidővel rendelheted meg a szívedhez legközelebb álló fürdőalkalmatosságot, sőt néhány éve már külföldre is rövid határidővel vállal megrendelést.

A márka nagy hangsúlyt fektet csodás kis országunk erőforrásainak népszerűsítésére, ezért a tervezéstől kezdve a gyártáson át a kollekciók befotózásán keresztül minden Magyarországon zajlik. A fürdőruhák 1. osztályú minőségű olasz és spanyol alapanyagból készülnek, de a kreációkhoz szükséges kellékeket itthon szerzi be, valamint a Tervező külön odafigyel arra, hogy fürdőruhái ne csak gyönyörűek, de speciális varrástechnikájának köszönhetően extra kényelmesek is legyenek, viselőjük szinte második bőrként viselje azokat.

Újdonság a márka életében, hogy Blahó Nikolett tervező gyakorló édesanyaként 2017 óta anya-lánya, illetve anya-fia párosoknak is tervez fürdőruhát, így most már az anyukák a medence parton is tökéletes összhangban pancsolhatnak szemük fényével.

 

Nikolett vállalkozására második gyermekeként tekint, ezért különösen fontos számára a magas szintű ügyfél kiszolgálás és vásárlói elégedettség. A megrendelések során rendkívül gördülékeny vásárlói élményben lehet részünk, hiszen a készséges segítségen és akár személyre szabott tanácsokon túl a cég rugalmasan kezeli azt is, ha méret probléma miatt cserére volna szükség. Odaadó munkájának és kifogásolhatatlan minőségű fürdőruháinak köszönhetően a márka hatalmas törzsvásárlói táborral rendelkezik

 

Niki minden évben megpróbálja az aktuális divathoz igazodva tervezni a fürdőruháit ötvözve a saját stílusával. Arra törekszik, hogy ne csak szépek és egyediek, hanem kényelmesek is legyenek a fürdőruhái!

Imád új fazonokat tervezni, sok minden inspirálja, és jó érzéssel tölti el, mikor látja, hogy valaki büszkén viseli a bikinijeit!

 

Támogasd Te is a magyar tervezőket és a magyar gyártást, vásárolj Te is Fair Trade vállalkozótól!

 

 

Hozzászólás írása