BUDAPEST Egyéb FLYBUZZ FLYSTYLE FLYSTYLE HELYEK Kiemelt MAGAZIN NAGYVILÁG PROGRAMAJÁNLÓ Programajánló TIPP ZENE

Öt tipp, hogy ne teljen rohanással az advent

Lassulj le és töltődj fel!

Hatalmas bevásárlókörutak, stressz és tömeg – könnyen rémálommá válhat az adventi készülődés. Ha ezúttal úgy szeretnéd eltölteni ezt a néhány hetet, hogy az valóban kikapcsolódásról és feltöltődésről szóljon, Budapest bevásárlóutcái a slowxmas jegyében adnak néhány tippet arra, hogyan kerülj igazi karácsonyi hangulatba az ajándékvásárlások közben.

Két ajándék beszerzése között ugorj be inspirálódni egy kiállításra! A Falk Miksa utcában számos antik és kortárs karácsonyi aukciós kiállítást tartanak decemberben. Még az is elképzelhető, hogy itt találod meg a legkülönlegesebb ajándékokat.

Valódi kincsekre tehetsz szert például Nagyházi Aukciósházban. 5-től több festmény aukcióra, 8-tól pedig  ezüstök és ékszerek árverésére várják az érdeklődőket.

Ha kellően elfáradtál, töltődj fel egy nagyszerű színházi-, zenei előadáson vagy irodalmi esten.

A Kultunio színházai, az RS9 Színház, a Tesla Teátrum, a Fészek Művészklub és a Spinoza Színház minden nap programokkal várnak

December 4-én 19.00 órától a „Csodálkozom, hogy élek” című irodalmi esten Radnóti Miklós versei, napló- és levélrészletei varázsolnak el, mindemellett 7-én Nyeső Mari koncertjét hallgathatjuk meg a Fészek Klubban.

Szakadj ki a bevásárlóközpontok nyomasztó közegéből. Bugyoláld magad egy jó meleg sálba és sétálj végig a karácsony fényeibe öltözött Fashion Street-en. Hozd el az apróságokat, vagy legyél Te magad újra gyerek! 6-án ugyanis 18.00 órától vár a Fashion Street és Mercedes Benz nagyszabású, közös Mikulás-napi ünnepsége, ahol találkozhattok a Superhero Mikulással is.

Hallgass zenét! Ha máris telítődtél a karácsonyi dalokkal, a Ráday utcát nem szabad kihagynod! Az IF Jazz Cafe minden este kiváló koncertekkel vár, amelyek garantáltan kizökkentenek a mindennapos rohanásból.

December 7-én 19.30-tól a Berki-Sárik duó ad utánozhatatlan jazz koncertet az IF Jazz Caféban.

December 8-án pedig a Gáspár Károly Trio koncerjét hallhatjuk 19.30-tól ugyanitt.

Alkoss! Készítsd el magad az igazán személyre szóló ajándékokat! A Bartók Béla Boulevardon nagyszerű kiállítások mellett az egész család számára érdekes kézműves foglalkozásokon is részt vehetsz, ahol a saját kezeddel készítheted el a karácsonyi meglepetéseket.

December 5-én Kecskeméti Sándor keramikus, szobrászművész kiállításának, december 8-án 11.00 órától pedig Díszkészítő kézműves foglalkozásra várják az érdeklődőket, 6 éves kortól a Gross Arnold Galéria és Kávézóban.

További információkat és részletes programokat itt találsz:

https://bevasarloutca.hu/slowxmas-adventi-programok

 

Hozzászólás írása