Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionTrend & Beauty

Paddington medvének öltözött kutya az Instagram sztárja

20716198_7dc25493bd6d4cbedf64aeb714bf6c93_wm

Úgy tűnik, kicsit korán érkezett meg a kutyus halloween jelmeze, a gazdája pedig nem tudta kivárni az októbert a ruhapróbával.

A végeredmény pedig tényleg magáért beszél, Bertram, a pomerániai törpespicc tényleg úgy néz ki, mint Paddington, a Legsötétebb Peruból potyautasként Angliába áthajózó kis medve. Annyira jól áll neki a kék dzseki és a piros sapka, hogy nehéz megmondani, hogy egy kutya rejtőzik a jelmez alatt.

Ő itt Bertram, csak éppen Paddingtonnak álcázva.

A cuki képet a kutyus gazdija, Kathy Grayson posztolta Bertram saját Instagram oldalára.

A MEDVEKUTYA JELENLEG NEW YORKBAN ÉL. A KORÁBBI GAZDÁI AZ UTCÁRA DOBTÁK, ÉS AZ INTERNET SEGÍTSÉGÉVEL, EGY TÁVOLI MENHELYRŐL KERÜLT A MOSTANI GAZDÁJÁHOZ.

A kutyus annyira tetszik az embereknek, hogy az utcán lépten-nyomon megállnak gyönyörködni benne, ami a New York-iakra egyébként tényleg nem nagyon jellemző, – így nem volt kérdés a gazdi számára, hogy saját közösségi oldalt hoz létre a kedvence számára.

ÉVEK ALATT SOKAN KOMMENTÁLTÁK AZ OLDALRA, HOGY A KUTYUS MENNYIRE HASONLÍT PADDINGTONRA, EZÉRT A GAZDI, MIUTÁN MEGNÉZTE A FILMET, ÚGY DÖNTÖTT, RENDEL NEKI EGY JELMEZT AZ INTERNETRŐL.

Ami tényleg nagyon jól áll neki, már csak egy bőrönd hiányzik a kis mancsából.

Nézze meg, hogy hódítja meg ez a négylábú ruhában és ruha nélkül az Instagramozók szívét!

Forrás: https://velvet.hu/

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..