NIGHTSHIFT PROGRAMAJÁNLÓ

Progresszív triumvirátus a Cinema Hall-ban: Quivver, Kintar, Habischman

Grasshopper

Az elektronikus zenei kedvelőit rendezvények sokasága kényezteti december tájékán, országszerte, és nem alakult ez másképpen a kiváló bulikban bivalyerős 2016-ban sem. A sorból talán kicsit kiemelkedik az aranyvasárnapot megelőző december 17-i esemény, hiszen egy este lép fel John Graham aka Quivver és Kintar, amelyet a szervezők egy friss Global Underground NuBreed albumbemutatóval spékelnek meg az iráni Habischman fellépésével, és ezúttal nem marad el a tökéletes levezetés sem, hiszen SlamJr. „MorningSymphony”-val tér vissza 8 órában a rendezvényt követően.

Pontosan egy év telt el azóta, mikor is az első, alapjaiban a progresszív house-ra épülő este a nyitás után pár perccel már felmutathatta a megtelt táblát.

Az akkori elképzelés sikere az eltelt egy év óta tovább erősödött, hiszen olyan művészek érkeztek a Legendary Moments rendezvényeire, amelyek esetében semmiképpen sem lehet a klasszik jelzőt használni. Így látogatott elsőként hazánkba a Hernan Cattaneo vezetése alatt álló Sudbeat címke is olyan művészek prezentálásban, mint Pedro Aguiar, Chicola, Graziano Raffa, Mariano Mellino vagy éppen Marc Marzenit. A QUASAR visszatérése, Danny Howells, Seb Fontaine, Lucien Foort és Oliver Lieb budapesti látogatása kimondott szavak nélkül is tovább építette a közösséget. Mindehhez ha hozzávesszük, hogy a következő hónapok olyan művészekről szólnak majd a közösség életében, mint Emmanuel Top első magyarországi klub fellépése, SLAM és Fernando Ferreyra Magyarországra csábítása, akkor bátran kijelenthetjük, hogy: „Not Classic, But Legend”.

legendary_moments

Elsőként persze le kell tudni a december 17-i progresszív house elő karácsonyt. Nem meglepő, hogy a szervezők egy év után visszacsábították John Graham-et, akit sokan csak QUIVVER-ként ismernek. A sokak szerint sosem hibázó, rendkívül aktív munkásságot folytató producer/lemezlovas több órában szórakoztat majd Kühl-ék felvezetése után.

Ezúttal is kellenek meglepetések, így a régi emlékek forgatagába tökéletesen passzoló művészek ékesítik majd John több órás szettjét. KINTAR nem ismeretlen a hazai klubberek számára, az ő általa képviselt hangzásvilág rengeteg rajongót állított maga mögé. Külön csemege lesz az új Global Underground NuBreed album alkotója, az iráni HABISCHMAN első hazai fellépése.

És ha mindez nem lenne elég, az eseményt a lassan tradicionálisan SlamJr. & Goyes páros zárja, a nappalt pedig Zsazsa 8 órás megmérettetése nyitja és zárja, amelynek már a címe is nagyon árulkodó: Morning Symphony.

Facebook események:

Quivver / Kintar / HabischmanatMembers of Progressive House #2

DayTime Moments pres. MorningSymphony (SlamJr. 8 hrsset)

 Jegyvárásláshoz kérjük, kövessétek a linkeket:

Esemény: goo.gl/Y3d9qw
E-ticket vásárlás: goo.gl/GqNvTo

Nyomtatott jegyek a Vinyl & Wood-ban kaphatók vagy házhozszállítást kérhettek az alábbi linken: https://goo.gl/dyrZNW
Infó: +3620 516 2089

 

Hozzászólás írása