Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A QNAP bejelentette a quad-core rackbe szerelhető rövid mélységű TS-431XeU NAS-t, 10GbE csatlakoztathatósággal

PR_TS-431XeU

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette, a TS-431XeU NAS-t (elérhető 2GB és 8GB RAM-mal), amely kompakt, rövid mélységű kialakítást kínál 10GbE SFP + porttal a nagysebességű csatlakoztathatóság érdekében. A TS-431XeU szabványos 1U formázó tényezővel rendelkezik és ideális helytakarékos kisvállalati és otthoni beépítéshez, amelyek gyors, stabil és biztonságos tárolást igényelnek.

A TS-431XeU rövidebb, 291 mm-es mélységű vázzal rendelkezik, így a megspórolt helyet a szellőzésre vagy kábelezésre használhatjuk, ráadásul ezáltal sokkal rugalmasabban telepíthető. A nagy teljesítményű hardverek és szoftverek költséghatékony áron történő kombinálásával a TS-431XeU kiváló tárolási megoldás a kisvállalatok számára. A TS-431XeU csak 20,3 dB zajszinttel és 12,42 W (alvó) vagy 30,99 W (aktív) fogyasztással rendelkezik, csendes és környezetbarát, ideális a teljes költség (TCO) csökkentésére.

A QNAP szoros együttműködésének köszönhetően az AnnapurnaLabs-szal (an Amazon company), a TS-431XeU-val fejlett pillanatképek is készíthetők. Általában csak a fejlettebb NAS modellek számára érhető el ez a funkció, a pillanatfelvételek egy teljes katasztrófa-helyreállítási terv esetén segíthetnek az zsarolóprogramok támadásainak hatásainak minimalizálásában. (A QTS 4.3.4-től érhető el a pillanatkép támogatása a TS-431XeU-hez).

A négymagos TS-431XeU hardveres gyorsítású titkosítással, SSD gyorsítótárazással és 10GbE SFP+ porttal is rendelkezik, a felhasználók számára biztonságos, nagy teljesítményű tárolást garantál. A TS-431XeU ideális fájlmentéshez, katasztrófa utáni helyreállításhoz, konténeres és magánfelhő alkalmazásokhoz.

A TS-431XeU támogatja a Container Station-t, amely az IoT fejlesztők számára számos előnyökkel jár az alkalmazások fejlesztésénél és telepítésénél. A Container Station kizárólag az LXC és a Docker® virtualizációs technológiákat integrálja és tartalmazza a QIoT Containers platformot, amely a TS-431XeU tárolókapacitásával párosítva ideális privát internetes felhőplatformot kínál számtalan konténeres alkalmazással a fejlesztők számára a mikroszolgáltatások futtatásához.

A TS-431XeU egy átfogó tárolási megoldás az adatok elhelyezésére, mentésére, megosztására és központosított kezelésére. Támogatja a Windows®, a Mac® és a Linux®/UNIX®, a Windows és a Mac asztali/laptop biztonsági mentést, az RTRR (valós idejű távoli replikáció) biztonsági mentést, a rsync-szolgáltatást és a biztonsági másolatokat a sokoldalú felhő-tároló szolgáltatásokkal. A TS-431XeU VPN-kiszolgálóként vagy VPN-kliensként használható hálózati hozzáférés biztosításához. Az erőteljes Qsirch teljes szöveges keresőeszköz segítségével gyorsan megtalálhatja a fájlokat a NAS-on, a Qsync számos lehetőséget kínál a fájlok szinkronizálására és a csoportos fájlmegosztásra, hogy jelentősen növelje a csapatprojektek együttműködési hatékonyságát. A QmailAgent lehetővé teszi több e-mail fiók központosított kezelését és a napi levelezés egyszerűsítését. A Surveillance Station professzionális IP-alapú felügyeleti megoldást kínál.

A QNAP innovatív VJBOD szolgáltatása segíti a tárolási kihasználtság maximalizálását. A TS-431XeU a fizikailag történő tároló bővítés mellett támogatja más QNAP NAS tárolók nem használt tárkapacitásának kihasználását a VJBOD használatával, valamint a virtuális tárterületek és kötetek létrehozását a virtuális lemezeken a NAS szolgáltatások üzemeltetésére. A VJBOD gazdaságos módszert kínál a más QNAP NAS-ok nem használt tárhelyének kihasználásához és további rugalmas tárolási megoldást kínál a felhasználóknak. A TS-431XeU tárolókapacitása növelhető egy QNAP bővítőegység (12 rekeszes UX-1200U-RP vagy a 8 rekeszes UX-800U-RP) csatlakoztatásával, így maximum 16 meghajtót használhatunk maximum.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..