BUDAPEST GASZTRO MAGAZIN

Sakura Gozsdu – fúzióból ötös!

Eve
Írta Eve

Az utóbbi időben több helyütt jelennek meg városszerte az ázsiai konyha képviselői, és ezt a trendet mi szívből üdvözöljük. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy korgó gyomorral. A Sakura Gozsdu keleti fúziós étterem azzal a határozott szándékkal nyitott meg Budapest szívében, hogy két célcsoportot csábítson be az ajtón; az ázsiai konyha laikusait, és annak szerelmeseit.

Ez pedig sikerült, hiszen az étlap bővelkedik mindenben, mi szem-szájnak ingere. A japán, a thai és a vietnámi gasztronómia remekei közül válogathatsz kedvedre: legyen az egy precízen tekert maki, nigiri, sashimi, tom yum leves, mangós kacsacurry, sült garnéla vagy pad thai. A menüről felsorolni mindent szinte lehetetlen, viszont kipróbálni nem csak, hogy nem lehetetlen, de ajánlott!

Cím: Holló utca 6., Budapest, VII. kerület
Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap 11:00-15:00 és 17:00-22:00
Elérhetőség: +36 30 885 0919
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 augusztus/szeptemberi számában is!

Hozzászólás írása