Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
GASZTROSPORT

SCORE! Sport Bar & Billiard – a sport bár reneszánsza

IMG_1938

 

Szurkolás és sportőrület közel 400 négyzetméteren. Ez az újonnan nyílt SCORE! a Dob utcában. Amellett, hogy kategóriájában az egyik legnagyobb, kétségkívül a legmenőbb sport bár titulusért is harcba száll. És ezért mindent meg is tesz a bírómezbe bujtatott profi csapat.

Főbb jellemzői az antik relikviák, dedikált mezek és sporteszközök mellett a fiatalos és igényes kialakítás amerikai sport bár hangulatban. Másik nagy érdemük, hogy a focin kívül más sportok fanatikusai is, így például NFL, NBA és NHL mérkőzések sem maradnak le a közvetítési listáról.

Természetesen egy ízig-vérig sport bárról beszélünk, ahonnan nem hiányozhatnak a különböző játékok sem, vallják a tulajdonosok, ezért egy biliárd terem két verseny asztallal, és egy különálló játékszoba is helyet kapott, ahol a verseny dartson kívül csocsón és a feltörekvő népszerűségnek örvendő sörpongon is összemérhetik a tudásukat az idelátogatók.

Ha a nagy szurkolás közben pedig ránk törne az éhség, többek között olyan finomságok közül választhatunk, mint a szaftos frissensült BBQ oldalas vagy a már most slágerré vált gigantikus duplahúsos Juicy Lucy SCORE! Burger.

A hely méretéből és elrendezéséből adódóan kiválóan alkalmas rendezvényhelyszínnek is, ha egy különleges születésnapról ábrándozol vagy ha a kollégákkal nem a megszokott környezetben őrülnétek meg a céges bulin.

SCORE! Sport Bar & Billiard

1074- Budapest, Dob utca 65.

Elérhetőség: +36 20 380 6561

Web: www.scorebudapest.hu

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..