Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A Seagate és a JD.com bemutatja Joy Drive külső meghajtót, ami kibővíti a mobileszközök tárolási képességét és üzemidejét

Seagate Joy Drive 9

A Seagate világelső az adattárolási megoldások terén, partnerével a JD.com-mal (a legnagyobb online kiskereskedő és a legnagyobb internetes cég Kínában) közösen útjára indította a Seagate Joy Drive hordozható merevlemezt, amihez Android okostelefonok és tabletek csatlakozhatnak, hogy bővítsék a tárolási kapacitásukat és növelhessék üzemidejüket.

 

A JD.com hosszú idő óta együttműködik a Seagate-tel, ez idáig főként a kereskedelemre korlátozódott. A Seagate és a LaCie® termékek teljes portfóliójának értékesítése mellett a JD.com igen fontos a Seagate számára, hiszen közvetlen kapcsolatot biztosít a helyi fogyasztókkal az igényeik és a piaci változások jobb megértése érdekében. Mindkét fél erőfeszítésével a Seagate a JD.com egyik legfontosabb együttműködő partnerévé vált az adattároló termékekkel kapcsolatban és az értékesítési volumen terén vezető szerepet tölt be.

 

A Seagate Joy Drive egy bővítőegység és powerbank Android eszközökhöz, egyszerűen használható és olyan mobil felhasználók számára készült, akik bővíteni szeretnék a tárolókapacitást és készülékük üzemidejét egyaránt. Kapcsolódhatunk az intelligens eszközeinkhez, tárolhatjuk és olvashatjuk adatainkat, valamint böngészhetjük azokat útközben is. A Seagate Joy Drive akár 1000 GB (1 TB) tárhelyet biztosít az Android készülékekhez, a PC / Mac számítógépekhez pedig micro-USB vagy type-C interfésszel csatlakozik, így gyors fájlátvitelre és folyamatos 4K video lejátszásra is képes. A mobileszközünk tárhelyét nagyon gyorsan szabadíthatjuk fel a kötegelt feltöltéssel a Joy Drive alkalmazáson keresztül. Kétéves korlátozott jótálással kerül forgalomba.

 

A Seagate Joy Drive 2018 március elején lesz elérhető a JD.com-on, 99 USD javasolt végfelhasználói áron. További információért kérjük látogassa meg az alábbi oldalt: https://www.seagate.com/consumer/backup/joy-drive/.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..