MAGAZIN NAGYVILÁG

(VIDEO) A selfie bot már nem is olyan menő, mint gondoltuk.

Írta Fly Nagy

Az idei nyár egyik legdivatosabb kelléke nyilvánvalóan a selfie bot.  Ha nincs selfie botod akkor lényegében a Sound-társadalom perifériáján táncolhatsz maximum, de a menők közé nem kerülhetsz be. Selfie bot nélkül esélytelen vagy… DE!

Most itt az esély, hogy odapiríts az önfotózók végtelen tengerének, méghozzá úgy, ahogy sosem gondoltad volna. Megérkezett a SOLOSHOT, azaz csak engem vegyen a kamerám akár 600 méter távolságból. Bármerre megyek, úszok, ülök, fekszem, eszem, iszom, táncolok, vagy ha éppen tejfölös-sajtos lángos eszem, akkor is követ engem és rögzíti minden egyes másodpercét a lángos elfogyasztásának. Csak annyi a feladatunk, hogy egy divatos adóvevőt erősítsünk a testünkre és az állvány potom 300 dolcsiért leköveti minket, bárhol is vagyunk.

Természetesen ennek az eszköznek a célközönsége sokkal inkább az extrém sportolók lesznek, mint sem a fesztiválozók, de képzeljük el, ahogy Soundon egy Soloshot megőrző és töltő állomásnál állnak sorba az emberek, vagy éppen azon veszekednek, hogy ez itt az én Soloshot helyem, hisz már reggel itt voltam szóval légy oly kedves állj odébb, különben meg kell, hogy öljelek! Bízzunk benne, hogy ez az ötletes kis eszköz megmarad az extrém arcoknak és a fesztiválguruk továbbra is a selfie bot mellett voksolnak.

Csatoltunk egy röpke videót is, hogy vizuálisan is segítsünk elképzelni, hogyan is fejlődnek a selfie készítésének módjai.

Hozzászólás írása