GASZTRO

Sörrel szép az élet!

Írta Fly Nagy

 

Bátran állítjuk, hogy ez a kedvenc mottónk, életünk vezérfonala, hiszen e nemes nedű bearanyozza mindennapjainkat! Nincs ez másképpen a Dohány utcában székelő PIVO and MORE – a Sörbisztróban sem, ahol a SÖR leng körbe minden gondolatot a nap 24 órájában. Ugyanez a helyzet a séffel is, aki ugyanilyen időtartamban azon dolgozik, hogy az általuk kínált 72 féle sörhöz megalkossa az ízvilágukhoz legjobban passzoló ételcsodákat.

Ezeket a tökéletes párosokat szeretnék megmutatni most minden gourmandnak, aki nem riad vissza egy ropogós malacfül hallatán, és aki a fánkot is legszívesebben sörrel hintené meg porcukor helyett. Április 23-án este mindez az asztalokra fog kerülni egy csodálatos sörvacsora keretein belül, nézzük is, pontosan mire lehet számítani:IMG_7986

A jókedvet aperitifként John Bull Classic-kal lehet megalapozni, majd előételként diós nyúlmáj kolbász és ropogós malacfül kerül az asztalokra, retek salátán, amit a legjobb Radeberger-rel leöblíteni.

IMG_8003

Ezt követi majd mézes sörleves házihurkás kaláccsal, és Krombacher Weizen-nel, ami után kifli burgonyával tálalt friss fűszeres tintahal ragu kerül szervírozásra, Gouden Carolus Classic-kal. Ezen étkeket cigánypecsenyével fejelik még meg, mely tepertős burgonya pürét és gyömbéres uborka salátát kapott társnak maga mellé, kísérőjük pedig Trappistes Rochefort 8 lesz majd.

IMG_7980

Nem maradhat el a desszert sem: a fehércsokoládéval töltött fánk sörös gyümölcsraguval, Liefmans Frutiesse-vel a lehető legfrissítőbb lezárása lesz az estének, melyet még egy kávéval kiegészíthetünk, hogy haza is tudjunk majd menni a már minden bizonnyal tele hassal és sörmámoros hangulattal.

A sörvacsora teljes ára 11.900 Ft/fő, és aki szeretne részt venni ezen lakomán, legkésőbb április 21-ig jelentkezzen, 5.000 Ft előleggel, hogy biztosítani tudják számára a kívánt asztalt.

Érdeklődni és a foglalásokat jelezni a +36 (70) 949 5219 telefonszámon lehet! A vacsora 19 órakor kezdődik majd, és mivel maximum 40 fő befogadására van lehetőség, így ahogy mondani szokták: részvételi szándékát, kérjük, minél hamarabb jelezze!

 

PIVO and MORE – a Sörbisztró

1074 Budapest, Dohány u. 12.
www.pivoandmore.hu
Facebook link az eseményhez
+36 (70) 949 5219

Hozzászólás írása