BOR BUDAPEST GASZTRO MAGAZIN SÖR

A Spritz Bar csapatának új projektje: Spritz Bar Gozsdu

A truckokkal nyáron találkozhattunk fesztiválokon, de mostantól bármikor betérhetünk egy Aperol Spritzre hozzájuk. Az üzlet a Gozsdu udvarban nyílt, a Dob utca felőli oldalon, az E udvarban.

Az enteriőr fiatalos, trendi, és egyedi is a vidám színekre festett régi thonet székekkel és az igazán figyelemfelkeltő APEROL felirattal. Igazi bár hangulattal találkozhatunk és a tulajdonosok elmondásuk szerint hisznek is a klasszikus bár kultúrában. Ez látszik is a kínálaton, az alap italokon felül, mindenből találunk prémium kategóriát is, a sörök sem megszokottak, csapról világos Warsteiner-t, Hacker-Pschorr búzát, vagy – a Gozsdu udvarban egyedül ezen a helyen – Guinness is rendelhetünk. A koktél kedvelők is válogathatnak, de a favorit a hely signature koktélja, a Spritz Bar shot Aperollal, ginnel, uborkával.

Ha megéheznénk, akkor olasz sonka és sajtválogatásokból csemegézhetünk, óriás olivabogyóval és friss kenyérrel, de figyelmességből kapunk sós ropogtatnivalót is az italok mellé ajándékba.

Mindent összevetve egy laza, kellemes hellyel bővült a paletta, ahol mindenki megtalálja a számítását és a visszatérés borítékolható! Hétvégén ehhez erősen ajánlott asztalfoglalás, mert este 8-9 óra után nem nagyon találunk szabad asztalt.

Elérhetőség, asztalfoglalás: https://www.facebook.com/SpritzBarGozsdu/

Hozzászólás írása