Egyéb

St Germain / Budapest Kongresszusi Központ / November 3. / 20:00

Írta Fly Nagy

Az Art Anzix Színház bemutatja
St Germain
lemezbemutató koncert
2015. November 3, kedd, este 8 óra
Budapest Kongresszusi Központ

A legnagyobb örömmel jelentjük be az Acid Jazz, Drum & Bass legjelentősebb zenekarának, a St German formációnak a nagy visszatérését!

A St Germain SINGLE ARGU ENGLISH visszatért!
Még mindig ugyanolyan, csak kiszámíthatatlanabb, mint korábban. Húsz évvel a Boulevard után, tizenöt évvel a többszoros-platina Tourist lemezt követően (mely több mint 3 millió példányban kelt el világszerte) és egy világkörüli turné után, Ludovic Navarre, alias St Germain, végre megtalálta a visszautat a stúdióba.

Az elmúlt két évtized elektronikus zenéjének elismert alakja, a “French Touch” úttörője és az intelligens, érzéki és eredeti deep house alkotója. Tökéletesen és finoman keveri az autentikus gyökereket a modern hatásokkal. Zenéje egy komplex keverék, amely tükrözi a blues, a jazz és a fekete zene iránti szeretetét, ugyanakkor a hipnotikus elektronikus hurkok harmonikusan összefonódnak az ének mintákkal.

Ki tudja elfelejteni a híres “Alabama Blues”-t vagy “Rose Rouge”-t, a világ minden részen játszott slágert… Még a Rolling Stones koncerteken is!

Ez az új névadó album egy színes és kivételes zenei utazás. Afrikai zenészek vettek reszt a felvételen, az albumon hagyományos mai hangszerek, mint a kora, a balafon vagy a n’goni , továbbá keveredik az elektromos gitár, zongora, szaxofon az elektronikus hurkokkal, olyan titkos képletet követve, amilyet csak St Germain készít.
Az első kislemez, a “Real Blues” tökéletes nyári dal, a legendás Lightnin ‘Hopkins hangja szólal meg a tüzes dobok és ütőhangszerek kíséretében. Az eredeti dalt 3D maszkkal dekorálta az Urban Art létrehozója Gregos, Párizsban és egész Európában a falakra ragasztott mosolygós és komor arcokról ismert. St Germain visszatért, és ez még csak a kezdet …

https://www.facebook.com/StGermainOfficial
https://www.youtube.com/user/StGermainOfficial

Csodálatos kikapcsolódásra invitálják Önöket a szervezők
Jegyek kaphatók a Jegyek kaphatók:
A Ticketpro országos hálózatában, a Broadway jegyirodákban, valamint a Jegymester webáruházban.

Hozzászólás írása