SZÉPSÉG

Szemhéjplasztika az élesebb, jobb látásért – az Optimum az optimális hely!

Eve
Írta Eve

A látásunk az egyik legdrágább dolog a világon. Nem is gondolnánk, mennyire pótolhatatlan az éles, tiszta kép – hogy jól látjuk egymást, a közeli és távoli környezetünket. Általában akkor vesszük észre, hogy probléma van, amikor már szükségünk van segítségre. Egy szemüvegre, egy kontaktlencsére. Vagy az Optimumra. Mely – legyen bármilyen gondunk a szemünkkel – a család szemészeként profi módon és gyorsan segít újra egésszé tenni az életünket!

Az a helyzet, hogy sosem gondoltam volna, hogy megérek egy igazán fejlett és modern orvostudománnyal gazdagodó világot. Persze ez igazán megnyugtató, mégis furcsa olyasvalamiről hallani, melyről pár éve talán még álmodni sem mertem volna, hogy lehetséges.

Pedig nagyon is az! Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a napokban – miközben egy idősebb rokonomnak megfelelő és megnyugtató megoldást kerestem, – rátaláltam valamire, amiről még életemben nem hallottam. Nevezetesen a szemhéjplasztikáról. Ez elsőre furcsán hangozhat és én sem értettem – mondván ki akarná „felvarratni” csak úgy a szemhéját, pláne esztétikai okokból… –, aztán picit utána olvastam a dolognak és most már nem csak értem a szükségességét, hanem pártolom is.

Az idő előrehaladtával testünk folyamatosan változik, öregedik. Ezt kénytelenek vagyunk elfogadni, mint ahogyan azt is, hogy ez sajnos együtt jár bizonyos „leromlásokkal”. Például a szemünkével, melynek több oka is lehet. Csak egy dolog az éleslátás folyamatos vesztése, csökkenése – de sosem gondoltam bele igazán, hogy a látást jelentősen ronthatja az idősödés folyamatában megereszkedő szemhéj is…

Nyilván zavaró az is, hogy megjelennek az első szarkalábak, majd a bőrünk fokozatosan veszít kollagéntartalmából és nem csak lazább, de püffedtebb is lesz szemünk körül. Ehhez jön még hozzá az a járulékos „veszteség”, amit a felső szemhéjemelő izmunk szenved. Ettől a szemhéj lecsügged, megereszkedik és ezáltal egyre kevesebbet – és életlenebbül – látunk. Emellett lehet, hogy teljesen jó a szemünk, viszont a rés amin kilátunk, egyre csak szűkül…

Ezen segít az Optimum egy alapos orvosi konzultáció (és jó pár vizsgálat) utáni gyors, helyi érzéstelenítésben végzett és fájdalommentes műtéttel. Biztosan van, aki megijed ettől – én például rosszul reagálok, ha a szememhez vagy a közelébe nyúlnak. Viszont ha az lenne a kérdés, hogy akarok-e ismét JÓL látni, vagy hagyom magam a szó szerinti homályban elveszni a „mi lett volna ha…” érzéssel, akkor azt hiszem, villámgyorsan tudnék választani.

Az Optimum már bizonyította Főszerkesztőnkön, hogy profi orvosi gárdája hatékonyan és gyorsan dolgozik – amikor Edina lézer alá feküdt nagy reményekkel és még nagyobb elvárásokkal. Ő is rettegett a műtét előtt, de a lézeres beavatkozás napján minden kételye és félelme elszállt: mindössze negyed óra leforgása alatt.

Mert az Optimumban nem csak a beavatkozások előtti konzultáción figyelnek aprólékosan a részletekre, hanem közben és az utána lévő jó pár kontroll vizsgálaton is – és mindezt nem én mondom, hanem az a nem kevés ember, aki Őket kipróbálta.

Egy szó mint száz: azt hiszem, megtaláltam a kedves családtagom számára az optimális helyet.

Ha szeretnének tájékozódni az Optimumról, az árakról és a lehetőségekről, itt mindent megtalálnak:

WEB
Facebook

Hozzászólás írása