PROGRAMAJÁNLÓ

A szerelem lehet izgalmas is

Szép ünnep a Valentin-nap, de valljuk be, hogy a klasszikus vacsizós, összebújós esték, ezer rózsaszálas és öltáncos megoldások kicsit elcsépeltté tették a szerelmesek világnapját. Hozzátok vissza a varázst, és tegyétek felejthetetlenné az idei február 14-ét!

Egy kis kiruccanás
Sosem árt a környezetváltozás, mert a négy fal árnyéka egy idő után a kapcsolat fölé tornyosul, és megmérgezi. Tervezzetek egy random utazást, és mozduljatok ki egy kicsit! Vadásszatok a filléres last minute lehetőségekre online, és ajándékozzátok meg magatokat egy felejthetetlen élménnyel!

Közös jutalom
A párkapcsolat egyik legszebb része, hogy osztozunk a másikkal, és nem csak a kölcsönös érzésen. Miért ne osztozhatnánk a teljes ellazulás és kikapcsolódás élményén? Jutalmazzátok meg magatokat egy wellness hétvégével (tippekért lapozzatok a magazin utolsó lapjaihoz) vagy szimplán egy páros masszázzsal, és töltődjetek fel új energiával!

Tervezzetek családot!
Egy közös „gyerek” csodákra képes! Koronázzátok meg a szerelmeteket örökbefogadással, és gondoskodjatok az állatkert egyik lakójának jövőjéről. A szülővé válás élménye nemcsak emlékezetessé teszi majd az idei ünnepet, de garantáltan össze is kovácsol titeket.

Adrenalin buzz
Ki akar egy csokor virággal ülni a moziban, amikor lehet vadregényes tájakon quadozni, repülőből ugrálni, és cápákkal merülni Magyarországon is?! Ne csak a hálószobában legyen izgalmas az élet ezen a napon, csempésszetek egy kis adrenalint a programotokba is!

Számoljatok le a szokványos Valentin-napi dolgokkal, és pörgessétek fel az életeteket, hogy ne csak a mindennapok, de a hétköznapjaitok is élvezetesebbé váljanak!

Hozzászólás írása