FLYSTYLE

Táska – Út a női lélekhez

Táskagyűjteményünk voltaképp meghatározza teljes ruhatárunkat. Hogy miért? Nem túlzás azt állítani, hogy a táskáknak lelkük van, és személyiséggel ruházzák fel öltözékünket. A tervezők minden egyes darabbal olyan varázslatos eszközt adnak a kezünkbe, ami a legegyszerűbb outfitből is képes kihozni a maximumot. Többek között ez az egyik oka annak, hogy egy nőnek táskából sosem elég. Főleg, ha egy Nini Molnar modellről van szó.

Valljuk be, hogy a luxusmárkák egyeduralma kezd megdőlni a kiegészítők piacán, köszönhetően a tucatdaraboknak és a hamisítványoknak, melyek elveszik a sztártervezők munkájának értékét. Korunkat éppen ezért határozzák meg a nagy márkák árnyékából kitörve a designer termékek, melyek a minőség mellett stílust és exkluzivitást hoznak az öltözékünkbe. Nini Molnar oldalán barangolva letisztult, ám mégis játékos táskákkal eshetünk szerelembe.

S ha már szóba került a szerelem, nincs is jobb alkalom, mint a Valentin-nap, hogy felhívjuk rá a férfiak figyelmét: itt az ideje bővíteni a női gardróbokat egy megfizethető és mégis egyedi formavilágú, ellenállhatatlan anyagú, kézzel készített, prémium kategóriás Nini Molnar táskával. Jöjjön pár tökéletes ajándékötlet a tervezőtől!

Menthetetlen romantikusoknak

A ‘Hold My Heart’ kollekció tökéletesen kifejezi a rajongást szíved hölgye felé, aki ettől a modelltől különlegesnek és értékesnek érezheti majd magát amellett, hogy a fél életét magával cipelheti ebben a praktikus darabban.

Színes egyéniségeknek

A világ vezető magazinjait is meghódító ‘Pombag’ és a ‘Pompack’ életvidám, bolyhos és extrém színfoltja lehet egy hölgy hétköznapjainak, ami felpezsdíti és felüdíti a lelkét a leghidegebb téli napokon is, amikor éppen nem lehetsz vele.

Tündöklő csillagoknak

A ‘Starbag’ pont úgy ragyogja be egy nő életét, ahogyan ő a tiédet. Tökéletes választás, ha szeretnéd éreztetni szíved hölgyével, mennyit is jelent számodra. Egy ilyen darabbal olyan, mintha egyenesen a csillagokat hoznád le neki.

Örömtől sugárzóknak

Nincs édesebb, mint amikor valaki örök nyarat varázsol a másik szívébe. Ha a forró szezon szenvedélyes lüktetése, a nap kényeztető simogatása és a szabadság feelingje öltött testet kedvesedben, akkor már csak egy Nini Molnar ‘Sunbag’-re van szüksége.

Hagyd, hogy idén versek és virágok helyett egy Nini Molnar táska valljon szerelmet helyetted, hogy aztán minden nap elkísérje párodat, és bearanyozza a lelkét a luxus életérzése.

A Nini Molnar termékeket megtekinthetitek online a www.ninimolnar.com weboldalon vagy a High Street Style Showroomban, a belváros szívében, az V. kerület Galamb utca 9. szám alatt.

Hozzászólás írása