Archívum

Tesla All Stars – Szezonnyitó / Szeptember 12. / 23:00

Írta Fly Nagy

Tesla Szezonnyitó: Nigel Stately B2B Goyah, Used Disco, Vikipop, Gensi, Meszi

A belváros legkedveltebb lemezlovasai közül nagy gonddal válogatott rezidensi csapat, egy kényelmesebb és barátságosabb klubtér, színesebb arculat és tartalom: szeptember 12-én ezzel és sok apró újítással nyit újra a Tesla a nyári átalakítások után. Ami marad: a város legjobb hangcucca, a kedvenc italaitok, olykor egy-egy nagyszabású külföldi szupersztár szettje és persze a parti minden hétvégén!

Ennek megfelelően óriási bulival és ünnepléssel készülünk, és az este fellépői révén szép és hatásos képet kaptok majd arról, hogy mi vár titeket zeneileg a következő évadban, ha minket választotok péntek-szombat esténként. Ez persze most sem titok: hamisítatlan diszkó-hangulat a legjobb értelemben. Zenéhez értő és zenét szerető DJ-k, akik nemcsak azzal kápráztatnak titeket, amit jól ismertek, hanem azzal is, amit majd csak fogtok – izgalmas látványvilág, remek italok és jó társaság egy nyitott, modern és jókedvű belvárosi helyen!

Csatlakozzatok hozzánk az ünneplésben szeptember 12-én, legyetek tanúi, ahogy a régi trafóház fénye újraszínezi a Kazinczy utcát!

Belépő: 1000 HUF

Esemény: https://www.facebook.com/events/709880409113161/

Hozzászólás írása