Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

A Thermaltake bejelentette a Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegységet – TT Premium Edition

Thermaltake Toughpower iRGB PLUS Platinum 1050W Power Supply Unit TT Premium Edition_Packing

A Thermaltake örömmel mutatja be a legújabb fejlesztését az iRGB PLUS család új tagját a Toughpower iRGB PLUS Platinum tápegység TT Premium Edition kiadását, mely összesen 3 termékből áll, teljesítményük pedig 850W-tól 1200W-ig érhető el. Azon felül, hogy kiváló minőségű alkatrészekből szerelték össze, a Platinum minősített termékek ultra halk, 16.8 millió szín megjelenítésére képes Riing 14 RGB ventilátort és 12 vezérelhető LED diódát is kaptak, melyekre a gyártó hét világítási módot már előre beállított. Ezen felül, rendelkeznek a Thermaltake intelligens platformjaival isDPS G PC APP 3.0, DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 és DPS G Mobile APP 1.0 – ezen megoldásokkal a felhasználók felügyelhetik tápegységeiket, energiát takaríthatnak meg és hozzájárulhatnak a globális felmelegedés lassulásához.  

A teljesen moduláris felépítés és a komponensek megválogatásával állandó feszültséget adnak az új áramkör tervezésnek köszönhetően a PFC & LLC digitális vezérlőkkel; a Smart Zero Fan és a magas minőségű japán kondenzátorok alkalmazásával a tápegységek elképesztően megbízhatóak lettek, valamint nagyon csendes működnek. A 850/1050W-os tápegység 160 mm hosszú, így a felhasználók számára nagyobb kompatibilitás érhető el, több helyet biztosítva a kábelvezetéshez, a hűtéshez

Mi az a Smart Power Management (SPM)?

A Thermaltake a Smart Power Management (SPM) platformon keresztül felhívja a figyelmet a globális felmelegedés kérdésére az összes PC DIY/PC felhasználó számára. Az SPM olyan felhőalapú számítástechnikai platform, amely nyomon követi és elemzi a PC áramfogyasztását, lehetővé teszi, hogy megfigyeljék és megtanulják saját energiafogyasztásukat, amelyek megváltoztatják magatartásukat a CO2 kibocsátás csökkentésére irányuló cél elérése érdekében, hozzájárulva a globális felmelegedés lelassulásához.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..