Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Thermaltake bemutatja az új View 91 edzett üveg oldallapokkal készült RGB Super Tower házat

Thermaltake View 91 Tempered Glass Edition 9

A Thermaltake, a vezető prémium gamer tornyok gyártója, bejelentette, hogy a Thermaltake View 91 Tempered Glass RGB Edition Super Tower ház megtekinthető standjukon, a CES 2018 kiállításon a Venetian Hotel Veronese 2402 Suite-ban. A még jobb megtekinthetőség érdekében három hatalmas, 5 mm vastag, edzett oldal- és előlapot kapott, a View 91 TG RGB elegáns megjelenése mellett a hűtése is kiváló. Négy beépített 140mm-es Riing Plus LED RGB ventilátora (16,8 millió szín megjelenítésére képes LED „gyűrűvel” és 12 egyenként vezérelhető LED diódával) digitális PWM vezérléssel rendelkezik, melyet a szabadalmaztatott Riing Plus RGB szoftverrel menedzselhetünk, a View 91 TG RGB további két nagy 200 mm-es ventilátor befogadására képes a tetején, valamint három 140 mm-es ventilátor kerülhet az aljára, míg belsejében további hat darab 200 mm-es ventilátornak maradt hely. Rátérve a hardveres támogatásra, beépíthetünk XL-ATX alaplapot, mely kifejezetten a nagy teljesítményű munkaállomásokhoz tervezték, rendelkezik USB 3.1 Type-C porttal a megfelelő adatátviteli sebességhez, és akár tizenkét 3,5”-os, vagy 2.5”-os HDD/SSD-t is képes fogadni. Beszerelhetünk akár 200 mm magas CPU hűtőt, 600 mm hosszúságú VGA-t és 220 mm-es tápegységet, valamint a legújabb AIO / DIY folyadék hűtési megoldásokat.

A felhasználói játékélményt megkönnyítő egyéb funkciók közé tartozik a kinyitható oldalpanel, amely egyszerűen és teljes mértékben hozzáférhetővé teszi a gép belsejét, a ventilátorok gyorscsatlakozója, ennek köszönhetően a ventilátorok eltávolítása és beépítése sokkal gyorsabb, a mágneses porszűrő pedig tisztán tartja a komponenseket.

A Thermaltake a CES 2018 kiállításon bemutatott többi termékéről itt kaphat részletesebb információkat: http://ces2018.thermaltake.com/

A Thermaltake View 91 Tempered Glass RGB Edition Super Tower házról készült videót itt nézheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=Allo0fmfVhQ&feature=youtu.be

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..