Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORT

Trainer4Me – Nyerj időt, sportolj okosan!

Tf3

Sportolni lételem. A mai rohanó világban és nagyvárosi életben az optimális időbeosztás pedig elengedhetetlen ehhez. A kettőt hívatott összekapcsolni és segíteni egy forradalmi, a világon egyedülálló magyar fejlesztésű applikáció. Ez a Trainer4Me!

Az ízig-vérig hazai találmány ráadásul mind a mozogni vágyóknak, mind az edzőknek alternatívát nyújt arra, hogy kényelmesen egymásra találjanak.

A készítők szerint úgy néz ki ez a dolog, mintha egybegyúrnánk az Uber, a Netpincér és a Használtautó alkalmazásokat, mindezt edzőtermekre és edzőkre levetítve. A cél, hogy mind a kliens, úgy a szakemberek is az igényeiknek leginkább kedvező embereket találják meg. Sport és munka együtt, a megfelelő helyen, a legmegfelelőbb időpontban, egyszerűen és nagyszerűen.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Az app minden okoseszközön, telefonon, tableten és számítógépen is elérhető, ahol néhány kattintás után tudunk időpontot foglalni, vagy épp visszamondani azt. Felhasználói véleményeket írhatunk, olvashatunk, böngészhetünk, valamint személyre szabva kereshetjük meg a számunkra legjobb opciót. Melyik kerület/edzőterem/edző lenne alkalmas, mikor és mennyiért – lényegében bármi leszűrhető.

A kínálatban a fitnesz-edzőtermek és a személyi edzők mellett más sportlétesítmények és szakemberek is megtalálhatók. Az applikáció lefedettsége országos, így bárhol is éljünk, használatával gyorsan leegyszerűsíthető a mozgásigényünk kivitelezése. Ám ez még nem minden, hiszen a chatfunkcióval beszélni is tudunk a szakemberrel, a beépített GPS-nek hála pedig gyorsan megtalálható lesz a választott hely. A vérkeringésbe bekerülnek az egészséges táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel foglalkozó üzletek és élelmiszerboltok is.

A világszinten egyedülálló újdonság jelenleg a fejlesztés utolsó fázisában jár, ettől függetlenül az alfa verzió már elérhető, lehet használni és ismerkedni vele. A Trainer4Me letölthető az ismert platformokra, az ismert helyekről, a Google Play és az App Store felületeiről. A végleges startupot március végére fejezik be a készítők.

A Trainer4Me munkatársai nem érik be pusztán annyival, hogy kiszolgálják Magyarországot, a nemzetközi nyitás is a terveik között szerepel. Szeretnék elérni, hogy az összes fellelhető edző náluk kezelje és managelje a foglalásait.

A szenzációs hiánypótló újdonságukkal erre minden esélyük meg is van!

Web: https://trainer4me.hu/

 

Szöveg: Tóth Krisztián Márk

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..