Archívum

Tyga / PRLMNT Budapest / Augusztus 2. / 20:00

Írta Fly Nagy

Az idén 10 éves  Crazy Stylez bemutatja…
_____________________________________________

Végre jön az amerikai RAPsztár, TYGA

Celeb státuszú barátnője, Kylie Jenner miatt manapság a bulvársajtóban is rengeteget szereplő fiatal előadó, Tyga, a már kétszeresen elhalasztott budapesti koncertjét végül Augusztus 2.án fogja megtartani. Legutóbb, egy kötelező bírósági megjelenés miatt kellett eltólni a dátumot, de a management határozott állítása szerint most már semmi nem jöhet közbe, Tyga itt lesz és le fogja bontani a házat.

A szervezők, úgy döntöttek, átviszik a várva várt programot egy új és igazán izgalmas helyre, méghozzá a város egyik legkomolyabb hangtechnikájával felszerelt és az esemény színvonalához illő, nyitható tetejű, elég exlusive és nívós PRLMNT-be. A két-szintes, a színpadra mindenhonnan rálátható helyszín tökéletes lesz azoknak, akik el tudják magukat képzelni egy igazi felnőtteknek való, VIP hangulatú, Hip-Hop / R&B partyba. STRICTLY For The Grown & Sexy… Mond ez valakinek valamit? 😉

Az egész estés program zenei felelősei a félig magyar-amerikai származású, akár hazainak mondható de a műfajban mindenképpen sokfelé ismert / hírhedt DJ Nadir és Angliából egy másik nemzetközileg tapasztalt, karibi feelinget reprezentáló, általában nagy csapattal, táncosokkal együtt utazó party-rocker, TK Soundz lesz, akik további meglepetés vendégeikkel reggelig garantálják a legjobb és legújabb zenéket az erre éhes közönség számára. Nem akármilyen buli lesz. Fel kell készülni mindenre: flirting, twerking, loving, grinding, seggrázás és pénzszórás, kiöltözés, pezsgőbontás, és / vagy csak egyszerűen önfeledt tombolás, minden, ami a stílushoz passzol.

Örülünk? Mi biztosan. Alig várjuk, kihagyhatatlan műsornak igérkezik.

Gyertek Ti is Augusztus 2. Vasárnap megnézni, hogy csinálják a nagypályás Rapper-ek élőben.

TYGA (Thank You God Always = Köszönöm Istenem Örökké rövidítése), amerikai rapper, aki 2012-ben Lil Wayne segítségével leszerződött a Young Money Entertainment, Cash Money Records lemezkiadókhoz, akiket egyébként nemrég azért hagyott el, hogy művészi szabadságát megtartva függetlenként tudja építeni folyamatosan felfelé ívelő karrierjét.

Első elismeréseit a debütáló kislemeze, a Coconut Juice által szerezte, melyben Travis McCoy segítette. No Introduction album, közben mixtape-ek, stb. Azután aláírt a Young Money-hoz és kiadta Careless World: Rise of the Last King-et. Az album tartalmazza a listavezető kislemezeit a Faded-et, Rack City-t és a Make It Nasty-t.
Harmadik stúdióalbuma, a Hotel California 2013-ban meg. Ezen van rajta a Dope km. Rick Ross, For The Road km. Chris Brown, Show You km. Future stb. Már néhány maxi, mint például a Wait For A Minute, a 40 Mill, a Real Deal és a Hookah km. Young Thug a következő, The Gold Album: 18th Dynasty című albumáról már hallható / látható, van aminek több mint száz-ötven milliós youtube nézettségű videóklipje is van.
De azt se felejtsük el, hogy az év elején időközben kiadott egy albumot Chris Brown-nal is, Fan Of A Fan címmel, amin nem egy óriási sláger van, pl: Ayo, Bitches n Marijuana km. Schoolboy Q stb. Lesz mit hallgatni az emberünktől. Egyébként, a Kingin’ With TYGA, saját, új valóság showja most indul az amerikai MTV-ín Július 24.-én.

► TYGA (usa)

►2015.08.02 | PRLMNT

►20:00 Kapunyitás | Doors open

DJ Nadir | TK Soundz (uk)

►21:00 TYGA (usa)

Exclusive show, limitált férőhely, max 1,500 fő!!!

esemény: https://www.facebook.com/events/1567860003438978/

 

Hozzászólás írása